Några frågor till Angela


mammaochhavet.jpgVad heter du?
Angela.

Hur ung är du?
Oj, jag är född tidigt 50-tal och har alltså passerat 50-strecket. Med andra ord ena foten i graven.

Vad bor du?
I Gråbo, ett litet samhälle ca 3 mil nordost om Göteborg.

Har du någon familj?
Ja, make Wolfgang samt två vuxna döttrar, Steffanie och Anna även kallade (av mig) för Monsterbarnen men jag menar då förstås Mönsterbarnen. Wolfgang jobbar som typograf på samma arbetsplats som mig. Döttrarna är journalister.

Vad har du för fritidsintressen?
På våren och sommaren är det mest trädgård. Jag gillar att påta i jorden och har mycket buskar och träd som kräver sitt. En trädgård på cirka 700 kvm med ganska mycket gräsmatta som också kräver en del omvårdnad. Sedan är jag litet av en skogsmulle när tillfälle ges och luffar gärna i skog och mark. Cyklar gärna till och från arbetet den varma årstiden. Går på gym och styrketränar.
När jag inte är hemma och pysslar i trädgården så luffar vi runt med vår husvagn både inom Sverige och utomlands. Vi har gjort två resor till Österrike bland annat och vandrat i de vackra alperna i Insbruck.

Viken växt är du mest stolt över i din trädgård?
Någon av mina 30 Klematisar, svårt att välja ut någon för alla är vackra på sitt sätt.

Pratar du med dina växter?
Självklart, gör inte alla det? Förut pratade jag alltid med katten när jag var ute i trädgården men nu finns hon inte kvar i detta jordeliv så då har jag ingen annan att prata med än växterna.

Vad jobbar du med?
Med teknik i mediabranchen.

Varför började du blogga?
När vi skulle åka till Thailand, en resa som jag fick av mina barn och make i 50-årspresent, så tyckte våra döttrar att vi skulle skriva dagbok så att även dom kunde läsa det vi upplevde och på den vägen är det. Sedan har jag fortsatt för att jag tycker det är kul att notera dagens händelser. Det är också fantastiskt roligt att kunna läsa andras bloggar och mycket praktiskt att kunna läsa barnens eftersom vi har 50 mil emellan oss geografiskt.

Hur kontaktar man dig?
Antingen lämnar man en kommentar här i bloggen eller så skickar man ett mejl till monstermamman (A) gmail punkt com