« Enveten som en lus på en tjärsticka | Huvudsidan | En härlig start »

9 april 2010

Glömde ju...

ATT BERÄTTA ATT MIN doktor ringde i dag och berättade att röntgenplåtarna inte visade några fel på min vänsterhöft...som fortfarande gör lika ont och är mitt stora aber i vardagen.

Men det var ju skönt att få veta att jag inte behöver genomgå någon operation. Nu ska jag ta kontakt med en sjukgymnast och sedan...Ja jag vet ju knappt hur man gör det så jag kände att det får bli nästa veckas projekt.
Jag ska i alla fall ALDRIG mer anmäla mig till Göteborgsvarvet ;-) Och det sa min doktor att han inte heller skulle göra - där är vi i alla fall helt överens ;-)

Skrivet av Angela Müller den 9 april 2010 21:59

Kommentarer

Hoppas att det onda försvinner snart och du får en kanon vår. Tänk att jag har glömt berätta om vår Urre, Han dog förra året!! 14/2. Och det blir ingen nu hund, då det inte går får en ny Urre och vi inte har tid med hund nu. Men vi har ju fiskar iallafall och ormen bor kvar här, Emil tar väl ormen när han hittat en egen lägenhet, hos pappa får inte ormen plats tyvärr. Sen har jag gott sällskap av dammelefanter. Men visst saknar man Urre i bland, men helt ensam är man inte med barnen och Gubben, Kanske blir det en hund när gubben och Jag blir gammla. Kram Ahnna

Skrivet av: Ahnna den10 april 2010 10:25

Ahnna> Ja, jag ska söka upp en sjukgymnast på måndag så det ska nog bli bra med den saken oxå ;-)
Det var tråkigt att höra om Urre... Men jag kan förstå att du/ni inte vill ha någon ny hund. Dom är underbara när dom finns i familjen men det blir mycket sorg den dag då det är slut.
Jag önskar även dig och familjen kanonvår och sommar med för den delen. Det är vi väl förtjänta av nu efter den här vargavintern ;-) *KRAM*

Skrivet av: Angela den10 april 2010 11:21

Jag har ju också superont i en höft, men efter magnetröntgen visade det sig vara lite förkalkning. Att det kan göra så ont!! Det blir förhoppningsvis bättre när jag gått ner efter operationen, hoppas det i alla fall, för det är väldigt hindrande.
Ha en skön dag! Kram

Skrivet av: Lena den10 april 2010 17:44

Lena> Det förstår jag och jag håller alla mina tummar att det blir bättre efter op.
Jag är ju expert på att förtränga smärta så jag har ju tränat på som vanligt vilket kanske inte alltid är det bästa. Jag har ju haft "skadan" sedan Göteborgsvarvet förra året och tog mitt förnuft till fånga och tog det lugnt hela förra sommaren - vilket inte hjälpte ett dugg?!
Nåja, vi får se vad sjukgymnasten säger - bara det nu inte blir förbud att springa i årets Göteborgsvarv...

Skrivet av: Angela den10 april 2010 19:29

Jisses, dockan, vad du har tappat vikt. Känner inte längre igen dig.

Skrivet av: Arto den25 april 2010 15:06

Arto> Fattar du hur glad jag blir av att få höra ifrån dig - du kunde sagt det motsatta och jag hade blivit lika lycklig ändå! Saknar er så ofantligt!
Jag tackar naturligtvis för berömmet och suger i mig ;-) *KRAM*

Skrivet av: Angela den25 april 2010 17:46

Hej!
Trevligt att det inte visade något på röntgen.
Det är förstås skönt att du inte behöver genomgå operation, men det skulle väl ha varit bra om de visade något på ett sätt.
Då skulle du ju iallafall vetat vad de var ;)
/Rika

Skrivet av: Rika Hammarfelt den26 juli 2011 18:44

Post a comment
Remember Me?