6 januari 2009

Tvångskommendering ;-)

EFTERSOM JAG FAKTISKT kom ur sängen i morse så blev det i dag, som utlovat, tvångskommendering till gymmet ;-)
Woffegubben har inte satt sin fot där på väldigt länge på grund av en knäskada han ådrog sig när vi höll på som värst med altanprojektet. Knäet blev ju inte nämvärt bättre sedan av att vi fortsatte med allrum och vardagsrum. Åldern tar utan tvekan ut sin rätt ;-)

Men i dag så var det i alla fall så dags. Först blev det 65 minuter styrka och sedan 60 minuter badminton som kondition. Det var länge sedan sist och jag misstänker redan nu att jag inte kan lyfta min högerarm i morgon. Jag känner redan nu att det är en lycka att ha headset om nu telefonen skulle ringa för jag skulle inte klara av att lyfta telefonluren... I alla fall inte med högern ;-)

Nåja, nu känns det gott i samvetet och vi kan ägna resten av dagen/kvällen till slapperi ;-)

I morgon ska jag testa ett nytt spinningpass med en, för mig, helt ny instruktör. Ska bli kul! Och det får bli lite kompensation för Spinning Puls som normalt är på tisdagskvällar undantaget i dag då. Gymmet stängde 16.00 i dag.

Jag hade i och för sig tänkt mig en tur på rullskidorna hem om vi inte hade tagit badminton som kondition efter styrkepasset. Jag var nämligen vägen om Udén Sport i går och köpte mig ett par nya stavar med rätt spets för just rullskidor. Jag har ju använt mina "vanliga" stavar som jag har till långfärdsskidorna och insett nu, vad jag fick råd om redan från början, att det inte funkar så där himla bra. Men det kommer förhoppningsvis fler tillfällen.

Nästa vecka ska jag för övrigt hämta mina "riktiga" skidor som är inlämnade för grundvallning för på torsdag bär det i väg till Långberget för träningsläger ;-) Det ska bli så himla kul!

Skrivet av Angela Müller den 6 januari 2009 16:01 | Kommentarer (5)