« Lotto | Main | Ännu en liten rapport »

Slut på alla goa helger!

Hej Dagboken!

Nu är jag igång igen. Det går sporadiskt med några dagars mellanrum. Inte som "den sakförståndiga" som bloggar varje dag. Jag har en gammal harv till dator så det är lagom roligt, liten skärm och otrolig långsam. När jag startar den så hinner jag med 2 koppar kaffe innan burken behagar vara arbetsvillig!
Men som sagt nu är den igång och jag låter tankarna gå genom armarna ner mot fingrarna för att sedan översätta det i bokstäver!
Vad har hänt? Inte mycket. Vi har tagit det lugnt i helgen. Inga vilda fester eller tävlingar. Tävlingar, förresten det skulle vara i "soffliggning"! (Utom den sakförståndiga som har gått på gym varje dag, men så är hon ju 4 år yngre än jag)
Men hur som helst, i dag tog jag mod till mig och följde med d.s. till gymmet. Det gick riktigt bra så jag föreslog en promenad till vårt joggingspår som för tillfället är ett skidspår.
Endofilerna, det heter väl så, hade satt fart på huvudkontoret och fått fart på benen. Det kan behövas efter flera lata dagar!
Denna gången håller vi oss på vägar och stigar med lampor var mitt förslag. Vi hade ju gått vilse för några veckor sedan!
Men ändå försökte den s.f. leda in oss på en stig UTAN LAMPOR! Icke sa Nicke! Tur var väl det för nu började det skymma igen! Nä, den trygga säkra vägen är min devis! Men man glömmer fort och snart är jag väl där igen och snurrar runt i skogen. Men nu ska jag alltid ha med kompass.
Telefon, tändstickor, kniv är inte heller dumt. Finns det små nödraketer också? Hehe!
I morgon börjar jobbet igen, göra annonser för Göteborgs alla husmäklare + några andra till t.ex möbelförsäljare.
Det är 7 grader kallt och snön ligger fortfarande kvar, den som föll för över en vecka se'n!
Ovanligt för dessa trakter. Det brukar varva med regn och slask men nu får alla skidåkare sitt lystmäte uppfyllt!
TV-soffan ropar så nu lägger jag ner detta till nästa gång!

mvh/wm

Comments

Eftersom Angelas blogg är min absoluta favoritblogg så ska det bli kul att följa hennes mans blogg också!

Det är så roligt att läsa vad du har för dig! När kommer första inlägget på tyska då? :)

Post a comment