« Livet efter 2005 | Main | Slut på alla goa helger! »

Lotto

Hej Dagboken, vi varierar oss lite, Kära Dagbok låter så högtidligt!

I dag var det som många andra dagar före, lagom av allt. Lagom trött på morgonen, lagom frusen innan man fått på sig paltorna, lagom med snö på väganrna, lagom med trafik till jobbet och lagom jobb på jobbet!
Alltså en riktig LagomDag!

Men igår var det lite mer "action" ! Det ligger till så här att jag spelar lite på Lotto och det känns rätt kul/pirrigt att fram mot lördag kolla dragningen! Jag har hört talas om att om man inte är med så kan man inte vinna! Inga stora pengar, bara några rader, aldrig mer än en kupong.
Jag tror inte man kan tvinga tills sig någon vinst genom att satsa mycket. Då är man illa ute!
Jag har kollat dragningen på TV och är lite besviken för något sterilare har jag sällan skådat.
Dragningen körs med turbofart och vips är det slut.
Det är jättebra med datorer men dom är fruktansvärd snabba så man knappt hänger med förrän allt är över!
Jag tycker det är lite synd att dom inte kan göra något roligare av detta då det trots allt handlar om mycket pengar som spelarna lägger ner 2 gånger i veckan!
Stora vinster som gör en och ekonomiskt oberoende!
Efter samtalen jag hade med Kundtjänst verkar det som det är en stram budget som styr programmet. Det förvånar mig för vinsterna är ju skyhöga! Rekordet var den lycklige mannen i Visby som knep högsta vinsten någonsin i Sverige, 122 miljoner! När det är sådana summor i omlopp borde det finnas några kronor över för att göra ett attraktivt program med en eller flera kändisar!
Varför jag kontaktade Svenska Spel var att "Sannorlikheten", det finns faktiskt en sådan naturlag, verkade satt ur spel t.ex. nr. 11 kom upp ovanligt många gånger både på Lotto 1 och 2 + veckan efter igen!
Då jag satte på mig dom skarpa glasögonen kunde jag inte upptäcka hur bollarna med ljuset hastighet hamnade på plaströret och plötsligt bara rullade in i rännan. Hela den processen går fruktansvärt snabbt och just hur den bollen hamnar där den gör är mig en gåta.
Jag anklagar inte Svenska Spel för fusk, det klargjorde jag för killen i Kundtjänst men precis som på travet vill jag se hur det går till! Steg för steg!
Nu har jag fått en inbjudan att närvara i Sundbyberg vid dragningen! Kul! Fler borde få den möjligheten!
Kanske en liten publik som när "Lyckohjulet" gick! Så'n är jag! -Ju fler vi är tillsammans ju gladare vi blir!
Jag kontaktar killen i Kundtjänst i morgon så får vi se hur det går!?
Se'n en helt annan sak! Finns det någon sorts sammanslutning som kan samordna resor mellan olika städer? T.ex. Stockholm - Göteborg.
I Tyskland finns det ett ställe som man kontaktar som förmedlar resande utan bil med resande med bil. Dom delar på bensinkostnaderna. På så sett blir det billigare för bägge!
Det skulle ju var världens enklaste sak om man hade tid att skaffa en hemsida där folk anmälde sig!
Den som höll i hemsidan fick några kronor för att hålla den aktuell. Något för en arbetslös datoranvändare?
Jag kollar på webben och återkommer!
Nu börjar ögonen kännas mosiga så det är nog läge att göra något annat än att glo på en bildskärm!

Hej så länge, Dagboken, vi se's imon!

Comments

Jag önskar det fanns mer bilpooler, skulle gärna dela bil med flera andra... :)

Bilpooler? Det var något annat, Anna!
Nu gäller det bara en resa som man delar tillsammans! Finns det ingen "Bilpool" i Upplands Väsby?
Läste om en här i Göteborg/Majorna. Alltid nya bilar och servade. Det krävs förstås några eldskälat som håller i det!

Hej Wolfgang!
Jag har intresserat mig en del för Lotto och Svenska spel, hur mycket pengar som är i omlopp mm. Jag är kritisk.
Läs min blogg!
Hälsn. Per-Olof, Stockholm

Post a comment