« Ännu en måndag till ända | Huvudsidan | Bara spinning »

18 augusti 2009

Vilken fantastisk morgon!

INTE MED EN GÅNG när klockan ringde i morse men när jag väl röjt runt lite med morgonbestyren upptäckte jag att jag inte hade ont i ryggen!! Om det nu bara beror på Voltaren-tabletterna jag införskaffade i går eller om det är en kombination av att jag tagit mig själv i örat och stretchat...Åtminstone efter simningen.

Jag blev så pigg och glad av detta faktum så jag pinnade på med 100 meter till i bassängen på samma tid som jag simmar 100 meter mindre ;-) Och, jag vågar knappt säga det, men det verkar som om höftvärken på vänster sida, som jag dragits med sedan Göteborgsvarvet, också är borta.

OM man ändå kunde känna en sådan livsglädje varje morgon - det hade varit något!

Skrivet av Angela Müller den 18 augusti 2009 08:15

Kommentarer

Härligt!! :-D

Skrivet av: Britt-Marie "Bim" Kullin den18 augusti 2009 19:06

Post a comment
Remember Me?