« Steg för steg vecka 33 | Huvudsidan | Vilken fantastisk morgon! »

17 augusti 2009

Ännu en måndag till ända

JAG HADE SVÅRT FÖR ATT SOMNA i går kväll och låg länge och snurrade som en fläkt innan jag slutligen domnade till. Trots det gick det relativt (allt är ju relativt) bra att komma upp i morse och vi kom i skaplig tid till simhallen. Det blev den vanliga 700:aden som alltid på dagar när dom inte öppnar förrän 07.00. Sedan blev det förstås powerwalk till jobbet.

Min rygg smärtar - jag vete tusan var det kan vara? Men det är väl bara att kämpa på.
Jag har en misstanke på att det vara den "andra" crosstrainern...Vi har nämligen två nya på gymmet, eller ja nya och nya, men dom funkar lite annorlunda än dom "gamla" och kan ställas in på olika sätt. Jag körde ganska hårt på en av dessa förra veckan och som ett brev på posten dagen efter fick jag problem med ryggen.

På gymmet i kväll blev det styrkepass, något stympat då jag hoppade över övningar som gjorde ont i ryggen, med tillhörande uppvärmning och lite motion efter. Det blev dock ingen powewalk hem från gymmet då förnuftet sa ifrån att det inte är lämpligt att gå 6,1 km med ganska tung rygga. Jag kände det redan i dag på lunchen när jag tog en rask powerwalk. Lite synd är det för jag vill ju gärna passa på så länge det går med väder och vind.
Men man kan ju inte få allt!

Så Woffegubben fick hämta mig...

Skrivet av Angela Müller den 17 augusti 2009 22:52

Kommentarer

Jobbigt med ont i ryggen... :-(

Skrivet av: Britt-Marie "Bim" Kullin den18 augusti 2009 19:04

Post a comment




Remember Me?