« Inget spännande alls | Huvudsidan | Dryga timman »

25 januari 2009

Som alltid

VAR CYKELTUREN I FRANSKA ALPERNA helt fantastiskt underbar. I dag bar det av över Pyrenéerna igen och den sträckan är jobbigare än den andra men det gör inget för det är så roligt! De 105 minuterna som cykelturen varade försvann bara så fort...

När jag kom hem och hade ätit lite var jag så himla trött så jag faktiskt gick och lade mig en stund - det händer inte ofta ;-)

Resten av dagen/kvällen har gått till att fixa veckans luncher till Woffegubben och packning samt betalat månadens fakturor. Får snart skruva ner den brevlådan som jag hotat med så länge ;-)

Det blir en lång dag i morgon som tar sin start redan vid 04-tiden så nu blir det sängen för min del.
Tåget till Stockholm avgår exakt 06.00 och innan dess måste jag upp en sväng på jobbet. Måndagskvällen tar inte slut förrän runt 22.30 då tåget landar i Helsingborg så det blir den lång dags färd mot natt...

Skrivet av Angela Müller den 25 januari 2009 20:58

Kommentarer

Göteborg - Stockholm - Helsingborg på samma dag!?

Skrivet av: Bim den27 januari 2009 20:44

Bim> Ja, här gäller det att vara effektiv ;-) *Kram*

Skrivet av: Angela den27 januari 2009 23:11

Post a comment
Remember Me?