« Som alltid | Huvudsidan | Ett under »

26 januari 2009

Dryga timman

SEDAN JAG LÄMNADE Den Kungliga Huvudstaden så det är många timmar kvar...

Dagen började redan strax efter fyra i morse så jag lär sova gott i natt i alla fall ;-)

Annars har det varit en bra dag och jag hann powerwalka från Stockholms Central till saltgruvan och sedan tillbaka med en lite omväg på eftermiddagen. Det känns bra eftersom det inte blir något gym eller konditionsträning förrän tidigast på torsdag ;-)
Det har varit en bra och givande dag. Vi blev visserligen inte helt färdiga men kom långt. Det får väl bli en dag till framöver.

Nu bär det alltså av mot Helsingborg i dagarna två. Jag beräknas vara framme någon gång innan 23.00 och det är inte långt till hotellet från centralstarionen så jag ska väl iinte klaga ;-)

Skrivet av Angela Müller den 26 januari 2009 19:01

Kommentarer

Usch vad träligt att kajka tåg genom Sverige på det sättet..fast du kanske kan koppla av under tiden? Men om du somnar så sabbar du väl nattsömnen istället och det är ju knappast bättre :-/

Skrivet av: Snurran den26 januari 2009 19:24

Snurran> Ja, kul är det inte men man blir så illa tvungen att varva ner lite och det är väl i och för sig inte fel för min del just nu ;-)
Egentligen går det ingen nöd på mig, jag har Ipod, dator samt bok så jag ska nog få den här kvällen att gå också. Är bara lite aningen oroad över att jag kommer att vara trött i morgon ;-) *Kram*

Skrivet av: Angela den26 januari 2009 19:29

Ja, har man musik, dator, och bok, då går det nog ingen nöd på en! ;-)

Skrivet av: Bim den27 januari 2009 20:48

Bim> Nej, det gäller väl bara att få gnälla av sig lite så att resten av världen vet hur tråkigt jag har ;-)

Skrivet av: Angela den27 januari 2009 23:10

Post a comment
Remember Me?