« Ända in på slutet | Huvudsidan | Som alltid »

24 januari 2009

Inget spännande alls

DOM FÖRSTA TIMMARNA PÅ MOGRONKVISTEN jobbade jag lite. Det blev prokollskrivande som jag låg efter med och mötesbokningar. Jag vaknade som väl var för 08.30 så när Woffegubben kom upp hade jag jobbar klart och vi kunde ta oss an den sanering av hemmet som var av nöd tvunget.

Några maskiner tvätt snurrade också runt under tiden städningen pågick, vilket ju inte är så ovanligt så här i slutet av veckan. Trots att det faktiskt snurrat av en och annan under veckan också. Det är mest träningskläder faktiskt.

När det började dra ihop sig tidsmässigt stack jag iväg till gymmet. Jag värmde upp 35 minuter på crosstrainern innan Body Vive-passet som var en timma. Lite trött i benen och ryggen kände jag mig i dag men som jag brukar säga: Det som inte dödar härdar ;-)

Efter avslutat pass och dusch drog jag vidare mot Alingsås för att handla lite mat på ICA Maxi där. Det var länge sedan jag var i Alingsås så för omväxling skull bar kosan dit i dag.

För stunden håller jag på med lite "lördagsmysgott" att äta och huset är i gott skick, jag är nygymmad och det mesta känns bra. Så mycket mer blir det inte i kväll. Jag har visserligen varit en sväng upp på vinden och burit ner min resväska men packningen inför nästa vecka får nog anstå till i morgon efter alpcyklingen.

Skrivet av Angela Müller den 24 januari 2009 19:33

Kommentarer

Njut nu av lördagskvällen då, vad du än gör. *KRAM*

Skrivet av: Bim den24 januari 2009 20:37

Bim> Tack och detsamma till dig! *Kram*

Skrivet av: Angela den24 januari 2009 20:47

Post a comment




Remember Me?