« Fjortontusenniohundrafyrtiosex | Huvudsidan | Min kväll »

15 oktober 2008

En liten kärleksförklaring

MAN SKA INTE TRO mig till fullo när jag gnäller över att behöva fara upp och ner som skottspole till Stockholm. I morse var en sådan där morgon som jag inte velat missa för allt smör i Småland. När jag gick "hemifrån" efter löprunda och dusch vid åttasnåret kom solen fram och ny dag andades upp...

1_andas.jpg

Att gå den här vägen en morgon som denna är en ren njutning...

2_kanotist.jpg

Färgprakten kan man inte heller klaga på...

3_guling.jpg

Jag kan tänka mig sämre miljöer att uppleva en relativt tidig morgon...

4_undertrekronor.jpg

Solen som silar sig igenom de snart bladlösa träden...

5_solensilar.jpg

Längs Norr Mälarstrand finns så ini vassen mycket ögongodis...

6_inivassen.jpg

7_norrmalarstrand.jpg

Också svanparet som hållit sig här hela sommaren i den lilla viken...

8_svanpar.jpg

Vattnet var spegelblankt...

9_spegelblanktvatten.jpg

Dom kunde väl städat lite - dom visste ju att jag skulle komma :-)

10_vissteattjag.jpg

I går kväll var jag och min favvokonsult ute och åt lite god mat samt att det slank ner en och annan pilsner. Vi var på Jensen's Bøfhus på Sveavägen. Fin restaurang med relativt bra priser. Ja, det blev en bra kväll.

I dag har vi installerat systemet på en citrixserver och det var intressant att få vara med. Och jag hade turen att få luncha med Anna som kom över till oss. En liten pratstund och lite umgänge är aldrig fel när jag ändå är i krokarna ;-)

Nu ska jag inte åka tillbaka till Stockholm förrän på måndag i nästa vecka.

Skrivet av Angela Müller den 15 oktober 2008 20:46

Kommentarer

Det är faktiskt svårt att tro att du har fotograferat i Stockholms innerstad...! Jättefina bilder som alltid!

Skrivet av: Snurran den15 oktober 2008 22:00

Snurran> Ja, det finns pärlor lite varstans här i vårt avlånga land ;-)

Skrivet av: Angela den16 oktober 2008 08:55

Otroligt vackra bilder! Jag älskar Stockholm! ;-D

Skrivet av: Bim den16 oktober 2008 15:42

Bim> Ja, det finns dagar och sedan finns det dagar ;-)

Skrivet av: Angela den16 oktober 2008 16:06

Post a comment
Remember Me?