« En liten kärleksförklaring | Huvudsidan | SuperStark? »

16 oktober 2008

Min kväll

HAR JAG ÄGNAT ÅT GYMMET med styrka- och motionsträning. Först belv det styrketräning och sedan körde jag ett pass spinning som motion efter styrkan.
Men om detta kan man som vanligt läsa här.

Det har för övrigt varit en ganska bra dag på jobbet. Jag lyckades hinna ut på en kort lunchpromenad efter en hel förmiddag med bara möten. Nu ska jag bara packa sim- och gymväska sedan blir det nog relativt tidig sänggång så vi orkar upp i morgon och kommer i tid till Valhalla som öppnar 06.30. I dag simmade jag 0,8 km och i morgon har jag nog tänkt mig prestera 1 km men som sagt...det har vi inte sett ännu ;-)

Jag har AfroPower inbokad på gymmet i morgon. Tänkte ge det en chans till så får vi se om jag klarar det bättre denna gång ;-) Tyvärr börjar den så tidigt så jag lär få ta tåget för annars klaffar det inte om jag ska vänta till Woffegubben slutar.

Det ska under alla omständigheter bli skönt att det är fredag i morgon. Det tar mer på krafterna än man kan ana när man är på resande fot under veckan. Vi hoppas också på bra väder så vi kan slutföra bygget med väggen på altanen och fått målat klart.

Skrivet av Angela Müller den 16 oktober 2008 21:14

Kommentarer

Jag håller tummarna för att ni ska få bra väder! ;-)

Skrivet av: Bim den17 oktober 2008 16:50

Bim> Tack, jag hoppas ni får fortsatt fint väder som jag hade i onsdags! *Kram*

Skrivet av: Angela den17 oktober 2008 20:41

Post a comment
Remember Me?