« Valhalla och Lerums Sportcentrum | Huvudsidan | En liten kärleksförklaring »

15 oktober 2008

Fjortontusenniohundrafyrtiosex

STEG SENARE HAR JAG avverkat en komma två mil och femhundra meter under en timma, 29 minuter och 33 sekunder löpandes ;-)

Klockan larmade 04.50 i morse och nu då är det duschen som gäller och därefter powerwalk till saltgruvan.
Känns helt OK...

Till och med så OK så att jag i full endorfinberusning anmälde mig ;-)

Skrivet av Angela Müller den 15 oktober 2008 06:55

Kommentarer

Att du bara orkar... ;-D

Skrivet av: Bim den15 oktober 2008 14:55

Vi hade kallt med fint väder här i Stockholm i morse, så jag föerstår att du tyckte det var helt okey (men solen går iofs. inte upp förrän 07.30...) Vad kul att du anmälde dig, då har du något att träna för och se fram emot! *kram*

Skrivet av: Snurran den15 oktober 2008 16:08

Bim> Jag var ute i går kväll med min favvokonsult så det var kanske lite dövande av det dåliga samvetet ;-) Det blev både god mat och minst lika god pilsner och därtill helt underbart sällskap - på en helt vanlig tisdag ;-O

Skrivet av: Angela den15 oktober 2008 16:37

Snurran> Jag hade ingen sol under löprundan men väl lite senare när jag gick till saltgruvan ;-) Lovar att publicera bilder från det men jag glömde förstås kamerasladden hemma så det får bli i kväll och det blir en ren kärleksförklaring till Stockholm ;-)

Skrivet av: Angela den15 oktober 2008 16:41

Post a comment
Remember Me?