« Back in Stockholm | Huvudsidan | Mycket att komma i håg »

3 juni 2008

På väg...

HEMÖVER IGEN! Trots att det varit två givande dagar och lite kramande på den Lilla och lunch tillsammans på indisk restaurang så ska det bli skönt att komma hem.

Eftersom jag inte kom i väg förrän strax efter 18 så blir det lite senare än det varit innan. Är kanske hemma runt 22. Därpå ska det packas upp och ordnas lite så i sängen lär jag inte hamna före midnatt. Men det får gå som så mycket annat. Det är ju trots allt kortvecka så det blir en dag extra ledigt detta veckoslut och fint väder ska det tydligen också bli ;-)

Vi får väl se om vi kommer i väg på torsdagkväll, till Varberg, jag ska nämligen ut och slarva med facket innan. Ledarna har sin vårfest och vi ska på ölprovning - det missar man ju inte ;-O
Däremot ska jag för en gång skulle inte resa någonstans i tjänsten på måndag så är det fint väder kan det tänkas att vi inte åker hem på söndagkväll utan stannar till måndagmorgon och åker direkt till jobbet.

Jo, det var så sant! Det blev varken löpträning eller powerwalk i morse. Jag hade visserligen matat in i mobilen att jag skulle väckas 04.30 men jag vaknade först 05.30 och insåg att jag glömt tala om att det skulle larmas också. Men vid närmare eftertanke gjorde det inte så mycket eftersom jag hade en del gåing framför mig under dagen. Först gick jag till "gruvan" på morgonen sedan gick jag till Anna på MacWorld och därifrån till den indiska restaurangen och sedan tillbaka till gruvan igen för ett nytt möte. När dagen sedan var slut så gick till Stockholms central så det har ändå blivit 15 km i dag...

Skrivet av Angela Müller den 3 juni 2008 19:35

Kommentarer

Jag ska också prova öl med fackliga kompisar på torsdag :-D *mums!*

Skrivet av: Snurran den 3 juni 2008 23:22

Snurran> Härligt! Då är vi två ;-)

Skrivet av: Angela den 4 juni 2008 16:39

Post a comment
Remember Me?