« På väg... | Huvudsidan | Det finns inga ord som räcker till »

4 juni 2008

Mycket att komma i håg

I DAG ÄR DET WOFFEGUBBENS födelsedag och det är 11 år sedan mamma bytte planhalva. Tiden går och läker alla sår som det så vackert heter. Woffe blir alltså i dag 59 år och när han fyler 60 ska jag försöka byta ut honom mot två 30-åringar ;-)
Nä, jag skojar bara och Woffe själv ser inte det minsta orolig ut när jag nämner saken ;-)

Kvällen har ägnats helt och fullt åt trädgårdsarbete. Jag har nämligen rensat mellan plattorna på baksidan. Framsidan tog jag för ett tag sedan. Det är när jag pysslar med detta som tanken om att sälja och flytta till en lägenhet är som starkast...

Telefonen har förstås gått varm hela kvällen med anförvanter som grattat Woffegubben och bägge arvingarna ringde i morse. Vi kom fram till att vi firar av både Anna och Woffe till midsommar när vi alla är samlade och ändå ska både umgås och äta lite gott ;-)

Förutom trädgårsarbetet har jag tvättat och tumlat/hängt ut en maskin tvätt. Det har varit en underbar kväll med full styrka på solen långt inpå kvällningen. När jag röjde i trädgården gjorde Woffe detsamma fast på vinden. Vi har planer att kunna tömma den på s k i t som förvaras där men det är ett jätteprojekt och kommer att några dagar i anspråk. Något måste dock göras! 23 meter vind full med bråte är inte bra!

Skrivet av Angela Müller den 4 juni 2008 23:23

Kommentarer

Du får gratulera honom i efterskott från mig! Och du, följ länken i mitt senaste inlägg om att skaffa nya insikter vad gäller städning och trädgårdsarbete ;-D Ha det gott - och trevligt ikväll förstås! *kram*

Skrivet av: Snurran den 5 juni 2008 07:14

Jag förstår att du inte orkar byta ut Woffe. Tänk att "lära" upp två nya gubbar *ler*. /kram Ahnna

Skrivet av: Ahnna den 5 juni 2008 09:29

---> Gratta Woffe i efterskott så mycket från mig också!

Och ha en underbar helg båda två! *kram* :-D

Skrivet av: Bim den 5 juni 2008 16:58

Snurran och Bim> Woffegubben tackar så mycket ;-)

Skrivet av: Angela den 6 juni 2008 00:07

Snurran och Bim igen> Ha en attans trevlig helg ni oxå! *Kram*

Skrivet av: Angela den 6 juni 2008 00:09

Ahnna> Nej, du har så rätt ;-) Det har ju ändå taigt några år att hamna där vi är nu... *Kram och trevlig helg*

Skrivet av: Angela den 6 juni 2008 00:11

Post a comment
Remember Me?