« Inget på denna jord | Huvudsidan | På väg... »

2 juni 2008

Back in Stockholm

MIN KOLLEGA OCH JAG reste i väg i morse mot den Kungliga Huvudstaden. Ett mycket givande möte och jag känner mig mycket nöjd. Jag är så tacksam att han tog sig tiden i dag!
Som de flesta vet när det gäller mig och Stockholm så går jag för det mesta dit jag ska men i dag blev tiden en aning knapp så vi blev tvugna att ta Tunnelbanan... Bara det att jag har ju inte den blekaste om vilken linje som går vart så jag fick helt enkelt ringa Anna från T-centralen som räddade mig ;-)

När mötet var slut var det så god tid kvar att vi kunde ta en härlig promenad till Stockholms central så jag fick se till att min gode vän och kollega kom hem i säkert förvar och sedan gick jag "hem".
En helt fantastisk dag att promenera i så när jag hade checkat in gick jag in till centrum igen. Kikade runt lite i affärer och försökte hitta ett par sandaler men jag gick bet. Så det blev promenad hem igen och in på favvopuben som inte hade storbildsTV:n i gång i dag ;-)

Det blev som vanligt "min" Ceasarsallad och vitlöksbröd samt god pilsner därtill. Nu blir det sängen och en spännande dag i morgon som väntar i morgon och dessutom ska jag lucnha med den Lilla...Vad mer kan man önska sig?

Jag har inte bestämt ännu om det blir löpning eller promenad till morgonen eller inget alls men jag har i och för sig redan avverkat näst intill 25 000 steg i dag så jag värker lite på beslutet ;-)

Skrivet av Angela Müller den 2 juni 2008 21:27

Kommentarer

Va? Ska du vårrusa med oss? ;-D Jag ska iallafall det i morgon, den 3/5, fast jag ska faktiskt gå..(latmasken, du vet..)

Skrivet av: Snurran den 2 juni 2008 22:52

Snurran> Tyvärr, jag åker ju hem i kväll igen. Lycka till!

Skrivet av: Angela den 3 juni 2008 06:25

Post a comment




Remember Me?