« Inte så mycket mer i dag | Huvudsidan | Överraskade »

12 juni 2008

I väntan på fredag ;-)

JAG "SMET" LITE TIDIGARE I DAG och kastade mig på bussen hem för att få burret klippt. Vilket i sig var välbehövligt då det såg ut som jag hade tuppkam ;-) Förresten så vet jag inte om man kan betrakta det som en "smitning" då jag varit på jobbet innan fan fått på sig tofflorna hela veckan...

När jag äntrade hemmet blev det några maskiner tvätt i min ensamhet, Woffegubben var nämligen ute och seglade i kväll med vår friskvårdsförening. Jag satte mig utanför altanen och njöt i solen tills jag fick nog sedan blev det en liten powerwalking på 6 km. Kändes bra efter den här veckans stillasittande.

Så mycket mer blev det inte om man undantar att jag efter promenaden ställde mig vid strykbrädan. Sommarkläder är hopplösa - bara strykvarianter!

Inte nog med det, ett av mina stora jobbproblem har fixat sig i kväll till min stora glädje! Så det blev lite jobb oxå men det var det värt. Nu är det bara att kasta sig på nästa problem ;-)
Det blir nog en bra fredag som på förmiddagen inkluderar besök på vår inkassobyrå (inte min och Woffes dårå utan jobbets) vilket alltid är intressant!

Och nu blir det lite packning inför morgondages tur till Varberg och sedan sängen...Basta!

Skrivet av Angela Müller den 12 juni 2008 22:48

Kommentarer

Och då kanske vi får se ett fotografi på den nyklippta nu i helgen!? ;-)

Skrivet av: Bim den13 juni 2008 18:00

Bim> Man vet ju aldrig ;-) Å andra sidan är det stubb som vanligt så det är ite så mycket att se ;-)

Skrivet av: Angela den14 juni 2008 00:47

Post a comment
Remember Me?