« Solen går upp för vår skull | Huvudsidan | I väntan på fredag ;-) »

11 juni 2008

Inte så mycket mer i dag

ATT ORDA OM mer än att jobbet suger och det är inte utan man att man ibland önskar att man jobbat i kassan på Konsum eller varit busschaufför...

Men det problem som nu förföjlt mig i flera dagar är i alla fall löst ;-) Och jag är på intet sätt otacksam - utan bockar och bugar! Att det sedan kommer nya hela tiden är en annan sak ;-)

För övrigt så var vi ute och lunchade i dag, Woffegubben och jag, och anledningen till det hänger förstås ihop med ovanstående... Jag hade inga luncher på lager och har för all del inte haft tiden för att fixa det heller. Men det är alltid trevligt att äta någon annans mat som omväxling ;-)

På väg tillbaka från lunchen lämnade jag in mitt pulsband med teknik, där jag köpte pulsmätaren i augusti förra året, för garatntlagning. Den har gett pulsvärden sista tiden som antingen tyder på att jag redan är död eller kommer att göra inom snar framtid.

Affären skickar detta nu till Polar och om 14 dagar kommer jag att få igen mina prylar.

Hemma har jag tvättat (som vanligt) och ägnat mig åt min nya fina maskin (mindre vanligt)...

Skrivet av Angela Müller den 11 juni 2008 21:35

Kommentarer

Ja, ibland suger livet.. Men snart är ni i Varberg igen :)

Mysigt att luncha tillsammans.

Kramis

Skrivet av: Petra den11 juni 2008 22:08

Petra> Normalt lunchar vi alltid tillsammans men när jag har har mycket omkring mig och kunsulter blir det inte så. Dessutom brukar vi ju käka hemlagat men inte ens det har jag haft tid med så det fick bli på "lokal" ;-)
Att få komma till Varberg ger mig en chans att hämta nya krafter som jag så väl behöver just nu...

Skrivet av: Angela den12 juni 2008 08:16

Jobbet suger nog i och för sig även i kassan på Konsum och i bussen också... ;-(

Skrivet av: Bim den13 juni 2008 17:58

Bim> Så är det givetvis men i bland önskar man ändå att man hade ett lättare jobb där man kom på morgonen och gick hem när arbetsdagen var slut, stängde sin kassa och inte behövde återkomma förrän nästa arbetsdag. När man är mitt i en sådan här period så har man jobbet med sig hela dygnet - även när man sover ;-)

Skrivet av: Angela den14 juni 2008 01:07

Post a comment
Remember Me?