« I väntan på fredag ;-) | Huvudsidan | Om någon undrar »

14 juni 2008

Överraskade

EFTER FRUKOSTEN TOG VI oss en cykeltur in till Varberg. Det blev en liten extra runda längs kusten mot Apelviken. Avsikten med turen var förstås att handla lite mat men vi passade på att njuta av det fina vädret.
Och fint var det ända tills vi blev överraskade av en rejäl skur. Klädda i shorts och kortärmat blev det en aning kallt efter en stund ;-(

Woffegubben parkerade sig i en busskur och jag under en klunga träd under den värsta regnperioden. Så fort det avtog cyklade vi vidare och fick handlat och därefter raka vägen hem där vi åter hamnade i ett "regnområde" men då var vi ju nästan hemma så det var bara att bita ihop.

Solen kom visserligen tillbaka men det blev aldrig någon riktig värme efter skurarna så vi har kurat inomhus resten av dagen. Middagen intogs i förtältet och därefter har vi fikat, kikat på TV, slappat.
Jag somnade till och med en stund på förkvällen vilket i sig är lite förvånande eftersom vi sov ända till 09.30 i morse. I och för sig satt jag uppe till småtimmarna i fredagsnatt med problem på jobbet som jag försökte lösa. Det blev även lite jobb i dag men inte så länge som i natt.

Förutom cyeklturen, som blev 2,2 mil, har det inte blivit så mycket mer motion i dag. Förhoppningsvis kan jag kompensera det i morgon...

Skrivet av Angela Müller den 14 juni 2008 23:35

Kommentarer

Här regnade det till och från hela dagen. Och solen visade sig inte alls.

Skrivet av: Bim den15 juni 2008 08:53

Bim> Usch då vi som blivit så bortskämda med sol varje dag i en hel evighet nu... Det ser ut att bli samma väder här i dag, mycket moln på himlen och sedan blåser det rejält men mellan molnen så tittar ändå solen fram en stund. Ingen värme att prata om.
Men som jag brukar säga så länge det inte vräker ner regn konstant dagarna i ända så får man väl vara lite nöjd ändå ;-)

Skrivet av: Angela den15 juni 2008 09:23

DU är taggad i en utmaning på min blogg! :-)

Skrivet av: Bim den15 juni 2008 22:42

Bim> OK, får se om jag får lite tid över så småingom ;-)

Skrivet av: Angela den16 juni 2008 23:58

Post a comment
Remember Me?