« Paradise Beach | Huvudsidan | Vilken ynnest! »

3 januari 2008

Bokslut december 2007

Thailand, Phuket Patong 3 januari 2008

Lite sent, jag vet men här kommer nu bokslutet ;-)

DECEMBER MÅNADS BOKSLUT – ja…vad ska man säga? Det kunde säkert både varit sämre och bättre?! För den som ids jämföra finns november här

På gymmet har jag varit tretton gånger och 21 timmar totalt. Fördelat är det fyra styrkepass på med desto fler gympass. Spinning har jag varit på sju gånger. Pace en gång, badminiton har vi spelat några gånger, sedan är det BodyStep, PowerYoga i en salig blandning.

Löpningen är väl inte mycket att skryta med men jag ändå lyckats prestera detta vid åtta tillfällen och jag har då sprungit 5,5 mil på 4,4 timmar. En av rundorna var i Lund, Lucialoppet och två på Patong Beach i Thailand resten är på gymmet.

I simhallen är det knappt värt att notera att jag ens varit… en gång bara!

Gång och promenad har det blivit vid elva tillfällen och då har jag inte räknat de strandturer jag/vi tagit på Patong Beach… Sju timmar och 2,6 mil.

Stegvis klarar jag mig precis på håret med ambitionen om att ha 10 000/per dag. Visserligen har jag totalt 411 327steg men det är bara 326 877 steg som är ”riktiga” av dessa! 84 450 steg är omräknade från sim och cykling!

Nu återstår att se vad januari 2008 kan bli för månad?

Skrivet av Angela Müller den 3 januari 2008 17:04

Kommentarer

Och jag tycker att du är duktig som vanligt! :-)

Skrivet av: Bim den 3 januari 2008 17:11

Bim> Tack, det är skönt att det är någon som tycker att det är godkänt ;-) *Kram*

Skrivet av: Angela den 3 januari 2008 17:14

Post a comment
Remember Me?