« Det finns tillfällen | Huvudsidan | Vad ska man säga? »

1 december 2007

Bokslut november 2007

NOVEMBER MÅNADS BOKSLUT kunde utan tvekan varit bättre men jag har ju som alltid en del att skylla på…så något sämre än oktober är det

På gymmet har jag varit fjorton gånger och 15,1 timmar totalt. Fördelat är det faktiskt bara ett enda styrkepass på hela månaden med desto fler gympass. Spinning har jag varit på åtta gånger, totalt 6 timmar i tid. Pace två gånger och 1 ½ timma sammanlagt, badminton har vi spelat 2 gånger lite drygt 2 timmar, en gång har jag varit på Afrodans i 1 timma och resten är motionspass.

Löpningen är väl inte mycket att skryta med men jag ändå lyckats prestera detta vid sju tillfällen och jag har då sprungit 3,2 mil på 4,3 timmar. En av rundorna var i Stockholm resten på gymmet eller här hemma.

I simhallen har det inte blivit så mycket aktivitet den här månaden men det har blivit sex simturer, 3,8 km och 2,3 timmar i tid.

Gång och promenad är inte heller något att skryta med, tolv gånger och bara 2 mil totalt. Det är mest kortisar…

Stegvis är jag inte i närheten av godkänt resultat. Visserligen har jag totalt 405 087 steg men det är bara 293 287 steg som är ”riktiga” av dessa! är 111 800 steg omräknade från sim och cykling!

December lär tyvärr inte bli bättre med alla kvällsaktiviteter som gör att jag inte kan gå på gymmet ;-)

Skrivet av Angela Müller den 1 december 2007 15:14

Kommentarer

Och jag kan inte annat säga, än det som jag alltid säger: DU ÄR JÄTTEDUKTIG!!! *kram*

Skrivet av: Bim den 1 december 2007 15:34

Bim> Tack, det är ju en helt annan sak att se hela månaden samlad men som jag också skrev - det är inte den bästa månaden precis ;-)

Skrivet av: Angela den 1 december 2007 17:38

Post a comment




Remember Me?