« Det finns tillfällen | Huvudsidan | Jobb i dag »

11 november 2007

Bokslut Oktober 2007

OKTOBER MÅNADS BOKSLUT kommer här till slut, det har varit lågt prio på att få ihop en samanställning! Men det är i alla fall en något roligare läsning än septembers dito

Den här månaden har jag inga sjukdomar eller influensor att skylla på som tur är ;-)

På gymmet har jag varit femton gånger och 27,1 timmar totalt. Eftersom jag upptäckt andra träningsformer än att bara styrke- och motionsträna så har det faktiskt bara blivit sex tillfällen då jag styrketränat. Å andra sidan har jag varit på ett antal olika gruppass – Core en gång, Pace tre gånger, Spinning fem gånger och Badminton en gång – vilket gav mersmak.

I simhallen har jag blivit lite, med betoning på lite, flitigare så det har blivit nio simturer, 4,6 km och 3,6 timmar i tid.

Travat och gått har jag i alla fall gjort massor! Allt från korta promenader på morgonen från Valhalla till lunchpromenader i varierad längd och från och till gymmet samt en del på löpbandet. De flesta är dock ute i friska luften. Totalt har jag tagit tjugonio promenader i varierad längd och tid och sammanslaget blir det faktiskt 10,5 mil på 20,5 timmar.

Cykling, ja det är ju numera Spinning som avses och sträckan vet jag ju då inte eftersom det inte framgår av spinningcyklarna. Men på fem tillfällen har jag i alla fall avverkat 7 timmar men då är tre av dessa från IronMan-cyklingen.

Joggingen är väl egentligen inte så mycket att skryta med…tre gånger har jag löptränat på gymmets löpband, totalt 9,7 km. Sedan provsprang jag ju Finalloppet där jag sprang vilse vilket innebar att det blev 10,1 km istället för 8,8 km ;-) Sammanlagt blev det 2,8 timmar i tid.

Stegvis är det helt godkänt! Totalt hamnar jag på 429 210 men då är 91 268 av dessa omräknade från sim- och cykling. Så det innebär att det blir 337 942 ”riktiga” steg. Med tanke på att målet är 10 000/dag så får man väl vara nöjd.

Nu återstår att se hur november blir, för det är ju allmänt bekant att det sällan blir som man planerat ;-) I och för sig vet jag redan nu att jag har en del aktiviteter framför mig i november som innebär att träningen kommer att bli eftersatt. Bland annat är det tjänsteresa till Stockholm och ännu en resa dit men i privata angelägenheter. Gemensamt med dessa bägge är ändå att det ger inte mycket steg eller annan motion sittades på ett flygplan eller i en bil ;-)
Lite festligheter blir det också i november och det är ju inte heller så motionsbringande men desto trevligare för andra delar av kroppen…

Skrivet av Angela Müller den 11 november 2007 09:58

Kommentarer

Ja, vad ska man säga!? Mer än att du är fantastiskt duktig! :-D

Skrivet av: Bim den11 november 2007 11:55

Bim> Tack! Det finns ju en och annan månad som man anser sig ha gjort bättre ifrån sig än andra månader ;-)

Skrivet av: Angela den11 november 2007 12:49

Att ha trevligt är precis lika viktigt som att träna fysik och kondition - vem vill leva 140 år och ha tråkigt? Då lever jag hellere ett roligt liv i 90! *kram* ;-D

Skrivet av: Snurran den11 november 2007 22:01

Snurran> Detta får bli dagens visdom ;-)

Skrivet av: Angela den11 november 2007 23:09

Post a comment




Remember Me?