« Att leva i vardagen | Huvudsidan | Mitt nya program »

2 oktober 2007

Bokslut september 2007

SEPTEMBER MÅNADS BOKSLUT ÄR INGEN ROLIG LÄSNING...

Att sommaren är slut är nog bara att helt stilla konstatera och att månadens bokslut är dålig är nog också bara att konstatera. Det hade varit lätt att skylla på influensa, halsont-, led- och huvudont men eftersom jag har uppmärksamma läsare så skulle jag nog få en del kommentarer om det eftersom den, influensan, ju faktiskt inte kom förrän i månadens allra sista dagar ;-)
Nej, jag får hitta på något helt annat att skylla på eller så får jag helt enkelt säga som det är: Tiden och timingen har inte riktigt stämt överens så nu är det som det är när det inte blev som det skulle!

På gymmet har jag bara varit 5 gånger och knappa 7 timmar totalt. Det är bara ett endaste styrketräningstillfälle och resten är motion samt två spinningpass på vardera 30 minuter i grupp. Ett PoweYoga-pass också ett 30-minuters. Två gånger har jag testat på Vibrogymmet och det lär nog bli fler gånger.

I simhallen har jag tillbringat knappa timman fördelat på 2 tillfällen och simmat 1,4 km.

Travat och gått har jag i alla fall gjort en del. Vi hade ju som exempel Tjejgåingen i mitten på månaden och sedan har det blivit lite lunchluffande då och då. Totalt 3,5 mil på 6,2 timmar. Inga rekord precis men det är bättre än inget alls ;-)

Cykling, en endaste liten tur i början på månaden på knappa timman och sträckan blir nog milen ungefär. Min cykeldator har gett upp totalt så det måste jag skaffa mig en ny inför nästa säsong.

Joggingen är nog den sämsta månaden på mycket länge. Det blev i alla fall 3,1 mil totalt på 4,1 timma. Det lilla jag har sprungit är till största delen intevallträning och då kommer man ju som bekant inte så långt även om det är svettigt värre…

Stegvis är det faktiskt inte ens godkänt! Totalt hamnar jag på 310 811 men då är 19 080 av dessa omräknade från sim- och cykling. Så jag håller inte ens ”mina” 10 000 per dag men det skyller jag helt och hållet på influensan för dessa dagar, när jag var liggandes, blev det inte många steg…

Nu tänker jag inte ens sia om oktober för det blir ju ändå aldrig som man tänkt sig ;-(

Skrivet av Angela Müller den 2 oktober 2007 09:08

Kommentarer

Oroa dig inte, du ligger långt före en annan i alla fall. Jag försöker övertyga mig själv om att komma ut på årets andra joggingrunda idag....

Skrivet av: Christopher den 2 oktober 2007 09:33

Christopher> Säga vad man vill men du är tapper! Jag önskar faktiskt att jag kunde säga att jag skulle ta mig en joggingrunda i dag. För så är det tyvärr, när man inte kan DÅ har man lust ;-)
Lycka till och ta det försiktigt!

Skrivet av: Angela den 2 oktober 2007 10:12

Jag samlar fortfarande mod... Men snart måste jag väl ut...

Skrivet av: Christopher den 2 oktober 2007 11:38

Chrisopher> Jag hänger på med en promenad!

Skrivet av: Angela den 2 oktober 2007 12:21

Post a comment




Remember Me?