« Bokslut november 2007 | Huvudsidan | Inget vidare »

1 december 2007

Vad ska man säga?

JAG STEG UPP TIDIGT för jag hade en tanke att jag skulle löpträna lite på gymmet innan LRM-passet som startade 10.30. Men inte fasen kom jag i väg. Först jobbade jag lite hemifrån och det var ju en sak men sedan lyckades jag gå här och skrota med allt och inget så när jag väl fick ändan ur vagnen så hann jag precis till passet.

DET var lika tufft som första gången...men det hade jag lyckats förtränga och hängde med gjorde jag inte denna gången heller. Så när stegkombinationen på stepupbrädan var som bortblåsta försökte jag hänga på så gott den nu gick - jag stod i alla fall inte stilla ;-) Efter 75 minuter, som passet varade, stod jag i valet och kvalet om jag skulle försöka mig på lite löpning.

Sagt och gjort, jag knappade in intervall och lyckades springa fort i 20 minuter och 46 sekunder vilket tog mig 3 km. Sedan saktade jag in en aning och gick snabbt i 38 minuter och 1 sekund som blev 4 km till. Efter det var jag som en blöt fläck och gav upp för i dag.

Väl hemma igen blev det lite käk och en stunds vila - det var i alla fall tanken. Men jag somnade in så himla gott och vaknade alldeles nyss ;-(
Nu ska jag gripa mig an att svabba av toaletterna. Woffegubben städade nämligen resterande när jag var på gymmet.
Sedan blir det som vanligt här i det Müllerska huset - sen middag!

Jag har bokat bana för badminton till i morgon - vi får hoppas att jag klarar av att röra mig då ;-)

Skrivet av Angela Müller den 1 december 2007 18:06

Kommentarer

Tja, har du bokat en tidig tid så kanske inte värken har hunnit komma ännu ;-D Annars får väl Woffe vinna för en gångs skull! *kram*

Skrivet av: Snurran den 1 december 2007 21:34

Lycka till på badmintonen i morgon då! ;-D

Skrivet av: Bim den 1 december 2007 23:12

Snurran och Bim> Dett bidde ingen badminton i dag tyvärr...Woffe vaknade i morse och var sjuk!

Skrivet av: Angela den 2 december 2007 17:24

Post a comment
Remember Me?