« Ur askan i elden | Huvudsidan | I don't care who's wrong or right »

3 maj 2006

Visserligen

VAR DET EN HELT VANLIG SIMPEL TISDAG i går men att den skulle bli så himla bra det visste jag inte på morgonen. Vi eftermiddagsfikat på avdelningen smaskade vi på tårta för att fira hur bra det stundom tunga projektet gått. En liten men superviktig respons!

Klockan 16.00 prick träffade jag min tidigare kollega och tillika goda vän utanför jobbet. Vi styrde stegen, i det fina vädret där solstollen sken så det bara stod det härliga till, mot "mitt vattenhål" dvs Bishops Arms.

Jag kan nu meddela att vi löst alla världsproblem, gått igenom politiken och konstaterat exakt hur man ska fostra sina arvingar! Under tiden hann vi sänka några pilsner och även äta lite god mat.
Ja, det var en helt igenom härlig kväll och frågan är om jag inte föryngrats lite så nu får bingon och svanarna vänta några år till...

Skrivet av Angela Müller den 3 maj 2006 14:47

Kommentarer

Tur att du blivit så ung - då behöver du inte vara avundsjuk på min föryngringsvinst idag *fniss fniss*...

Skrivet av: Bloggblad den 3 maj 2006 18:16

Bloggblad> Sååå ung blev jag inte! Grattis!

Skrivet av: Angela den 3 maj 2006 19:24

Det lät som en riktigt trevlig kväll! :-)

Skrivet av: Bim den 5 maj 2006 19:44

Bim> Det var en mycket trevlig kväll och jag gillar den här killen mycket så det var en fröjd att få träffas igen efter två år. När han började arbeta som min kollega så fann vi varann på stört och jag sörjde mycket när han flyttade samtidigt som jag var glad att han hittat sin livs kärlek - men varför så långt bort ;-)

Skrivet av: Angela den 5 maj 2006 21:07

Kul att ni håller kontakten i alla fall! Och då är ju faktiskt Internet ett lätt sätt!

Skrivet av: Bim den 5 maj 2006 21:45

Bim> Ja, internet är en gudagåva i sådana sammanhang ;-)

Skrivet av: Angela den 5 maj 2006 21:58

Ja, det förstår jag

Skrivet av: Bim den 6 maj 2006 00:05

Post a comment
Remember Me?