« En ny dag | Huvudsidan | Visserligen »

1 maj 2006

Ur askan i elden

ELLER FRÅN DET ENA ARBETSLÄGRET DIREKT HEM TILL DET ANDRA...
Det stod mycket klart för oss alla, eller ja...åtminstone Woffegubben och mig, att det behövdes en sanering i vårt hus. Det var några veckor sedan sist men tiden och orken har liksom inte infunnit sig ;-)

Vi började i alla fall dagen med att sova ut vilket var länge sedan det också. Frukost och så en vända i trädgården som är ett måste nu om man inte ska missa hela härligheten. Nu fick jag chansen att se mina tidiga små tulpaner utslagna vilket jag inte får när vi kommer hem efter jobbet...

1_tulpanerutslagna.jpg

Är det någon Out There som tror mig om jag berättar att jag försökt utrota dessa...

2_utrotade.jpg

Innan saneringen tog fart satte Woffe upp det två sista persiennerna och jag petade ner "några" nya liljelökar (10 stycken)...

3_nyaliljor.jpg

Sedan satte vi fart. Woffe dammsög och jag svabbade av toautrymmena. Woffe åkte även på att piska att piska alla mattor...

5_piskamattor.jpg

...medan jag tvättade alla golv och inte mindre än fyra maskiner tvätt som jag tappert försöker få torrt på vindan men det ser mörkt ut. Det är visserligen uppehåll men grått och knappt någon vind att tala om.

Och nu ska jag roa mig med lite "riktigt" jobb eftersom man ringt från jobbet...

Skrivet av Angela Müller den 1 maj 2006 16:29

Kommentarer

Vad duktiga ni har varit i dag! Eller förresten hela helgen! :-)

Skrivet av: Bim den 1 maj 2006 19:14

Bim> Tack Bim, du är snäll du ;-) Nu är vi i alla fall klara och ska lata oss resten av kvällen...

Skrivet av: Angela den 1 maj 2006 19:26

Vinden befann sig här i Stockholm...vi har haft mer eller mindre storm idag! *BURR*

Skrivet av: Snurran den 1 maj 2006 21:33

Snurran> Jaha, och här började det minsann regna så tvätten hänger nu och droppar på vindan ;-(

Skrivet av: Angela den 2 maj 2006 09:14

Vilken trevlig skånelänga! Tack för senast förresten! :)

Skrivet av: Peter Esse den 2 maj 2006 17:26

Peter> Åhh, tack själv! Jag hörde hur du fick slita natten igenom med flytten...

Skrivet av: Angela den 3 maj 2006 08:12

Post a comment
Remember Me?