« Visserligen | Huvudsidan | Bokslut april 2006 »

3 maj 2006

I don't care who's wrong or right

I DAG KRÄVDES DET EN LÅÅNG ÖVERTALNING innan jag kom i väg till gymmet! Och det är ett under att mina 20 minuter uppvärmning och timman med styrketräning tog slut till sist. Det var en lång timma. Snart får han övertaget, han på axeln, som inte tycker att jag behöver gå till något gym. Jag känner mig stundom väldigt lättövertalad! Eller så skyller jag på Woffegubben för att han inte är med längre!
Ska det vara på det här viset?!

Det hjälpte inte heller att jag tänkte på att jag borde ha gått i går redan, men då minsann var ute och levde rullan fast det var en helt vanlig tisdag. Det känns som om höst och vinter är lättare att upprätthålla statistiken vad gäller gymbesök.

Det blev ingen eftermotion i dag för den tänkte jag göra i morgon efter jobbet...om nu vädergudarna är med mig. Jag tänker nämligen ta premiärturen på cykel hem. Mina växlar var lite konstiga sist vi var ute och turade på cykeln och det var näst intill omöjligt att lägga in trean (på den sidan där man bara har tre lägen, på den andra är det åtta) så jag har nu kört ut Woffegubben för att fixa det. Med dom mardrömsbackarna jag har att ta mig uppför innan jag är hemma så behöver jag kunna växla utan problem.

Och den grundläggande orsaken till bristen på gymintresset är naturligtvis våren, ljuset och trädgården och allt annat som kan räknas upp i drivor som är roligare än gym.

Ännu en drös tulpaner är på väg att slå ut...

1_nyatulpaner.jpg

Och en del är tvåfärgade medan andra är enfärgade...

2_gulvita.jpg 2_helgula.jpg

Forsythian slår nu snart ut hoppas jag inte missar den för att jag är på gymmet ;-)

3_forsythinapag.jpg


Skrivet av Angela Müller den 3 maj 2006 19:27

Kommentarer

Forsythior är så fantastiskt vackra! :-)

Skrivet av: Bim den 5 maj 2006 19:43

Bim> Ja, åtminstone en kort tid. Sedan blir soom så skräpiga. Men i dag har den rackaren slagit ut så ett nytt foto är på sin plats. Kanske i kväll.

Skrivet av: Angela den 5 maj 2006 21:04

Ser fram emot nya bilder! :-)

Skrivet av: Bim den 5 maj 2006 21:43

Bim> Japp å nu ligger dom där ;-)

Skrivet av: Angela den 5 maj 2006 21:57

Nice!

Skrivet av: Bim den 6 maj 2006 00:03

Post a comment
Remember Me?