« Som om han vore sänd av gud | Huvudsidan | Åsså var det hem också »

15 maj 2006

Måste medge

ATT JAG BLEV EN SMULA ÄNGSLIG när jag tittade ut i går kväll och det blåste smådjävlar...träden låg visserligen i jämns med marken men ändå. Och det visade sig vara precis fel håll det blåste också. Nämligen så att jag skulle få motvind till jobbet. Men jag packade ändå mina cykelväskor och ställde kockan på väckning 05.30.

OK, jag snoozade till 05.40 det medges men jag blev i alla fall glad när jag steg upp och såg att det var kav lugnt där ute. Träden stod helt stilla.
Hur jag sedan lyckades drabbla med tiden förtäljer inte historien men jag kom inte iväg förrän 06.15 och jag hade räknat med att behöva två timmar.

Efter en kilometer trodde jag minsann att jag skulle förfrysa mina händer! Naturligtvis hade jag inga handskar med så jag drog ner jackan så gott det nu gick över händerna. Men, vad händer då? Jo, mina falkögon får syn på ett par handskar vid vägkanten som någon tappat. Gissa vem som förbarmade sig över dessa?

Det blev, för utom förfrusna fingrar första kvarten, en helt underbar tur. Cykel- och pulsmätare var förstås med...


MAXHASTIGHET: 39 km.
DISTANS DAGENS TUR: 3 mil, 2 km och 370 meter.
TID: 1 timma, 41 minuter och 13 sekunder.
MEDELHASTIGHET: 19,1 km.

KALORIFÖRBRUKNING DAGENS PASS: 586 varav 55% fett.
MEDELPULS DAGENS PASS: 115.
INOM REKOMMENDERAD ZON: 1 timma, 24 minuter och 8 sekunder.
TOTAL TID DAGENS PASS: 1 timma, 42 minuter och 34 sekunder.

Jo, jag hann med några minuters marginal!

Skrivet av Angela Müller den 15 maj 2006 09:13

Kommentarer

Värsta hurtigt! Vad lyssnar du på när du cyklar?

Skrivet av: Anna, Boris, Kif, Tyler o Ila den15 maj 2006 16:39

Anna> Mest rivig gymmusik, Da Buzz, DJ Sammy, Axxis Feat Mady, Snap...osv. Det får vara lite musik som "pumpar"!

Skrivet av: Angela den15 maj 2006 18:54

Vilken tur du hade med handskarna! ;-)

Skrivet av: Bim den15 maj 2006 19:52

Ja det håller jag med om! Häromdagen på gymmet hade de "Lugna favoriter" på på radion , du vet den där radiostationen som spelar luuuugna lååångsamma låtar... inget man blir sugen på att ta i lite extra utav direkt ;)

Skrivet av: Anna, Boris, Kif, Tyler o Ila den15 maj 2006 20:29

Bim> Jag borde nog ha köpt en lott i dag också ;-) Jisses, fingrarna var som istappar när jag upptäckte vantarna - vilken lycka!

Skrivet av: Angela den15 maj 2006 23:04

Anna> Jag har ju skivorna så nästa gång vi ses kan du ju putta in dom i din Ipod om du är intresserad?

Skrivet av: Angela den15 maj 2006 23:06

Post a comment
Remember Me?