« Vet just inte | Huvudsidan | Som en fiolsträng »

26 april 2006

Inte som jag trodde

NÄDÅ, JAG KOM INTE IVÄG från jobbet i tid. Hade tänkt mig till gymmet. Dagen har varit pressande och jag är faktiskt helt slut, både psykiskt och fysikt. Men som den obotlige optimist jag är (i alla fall i bland) så tänkte jag att då åker väl vi till Bauhaus och köper wellpapp till Steffanies glasdörrar. Vi har lovat att fixa det under veckan. Bokhylledörrarna är glasade och måste slås in för att skyddas under färd. Så kan jag ju köra hem Woffegubben och sedan åka till gymmet efter det...

Glöm det! Jag är trött som en gnu och skulle inte orka ta mig från parkeringen in till gymmet! Fattar inte varför jag är så trött och totalt ur led men förmodligen är det pressen på jobbet. Alldeles för många bollar i luften!
Nåväl, dagens motion får räcka med den kilometer jag simmade i morse och den alltför korta promenad jag tog från Valhalla till jobbet. Så är det bara!

Nu ska jag fundera på om jag åtminstone kan få klart våra deklarationer för det måste göras denna vecka och i morgon ska vi som sagt hämta ut husvagnen från vinteförvaring och helgen ja, den blir som den förra...med andra ord arbetsläger i Stockholm ;-)

Jo, det var så sant! Jag "hittade" nya härliga liljelökar på Bauhaus i dag. Planterat dem har jag förstås inte gjort ännu men det kommer - vilket år som helst.

Skrivet av Angela Müller den 26 april 2006 20:12

Kommentarer

Jaha! Då blir det Valborgs-firande i Stockholm då!? ;-)

Skrivet av: Bim den26 april 2006 21:01

Om du blir less på arbetslägret och vill ha kaffe och glass, så vet du var du ska åka - några mil norrut ;-)

Skrivet av: Lilla Mysan den26 april 2006 21:16

Bim> Haha, fira blir det nog inte så mycket av men desto mer bärande ;-)

Skrivet av: Angela den26 april 2006 21:20

Lilla Mysan> Kaffe/glass-arbetsläger låter mycket mer lockande ;-) Någon gång var det då tusan om det inte ska bli av!? Tyvärr lär det inte bli en minut över denna helgen... Tack för inbjudan! *Kram*

Skrivet av: Angela den26 april 2006 21:24

I sommar blir det av! Sanna mina ord! :-) Ni ska ju komma med husvagnen och campa vid våran fina camping ;-) Så kan våra tyskar få leka med varandra och så kan vi roa oss på tjejers vis ;-) Bada och sola och så. Och det finns jättefina jogging- och promenadspår där. Om man inte väljer 5km-rundan förstås :-/

Skrivet av: Lilla Mysan den26 april 2006 22:50

Det är ju inte bra om motionen i sig ger stress eller dåligt samvete. Vad jag förstått så är det inte heller det ultimata för kroppen att träna varje dag heller. Fast jag är likadan själv så egentligen ska jag inte säga något :)

Skrivet av: Christopher den27 april 2006 09:14

YESSS!!!! I dag har jag gjort det! Gymmat! Jag känner i varenda muskel (alltså det som ska bli muskler) hur stolt jag är.

Skrivet av: Bloggblad den27 april 2006 16:39

Lilla Mysan> Ja, det hade jag nästan förträngt. Det ska bli kul! Härligt då får du guida oss runt på promenad ;-)

Skrivet av: Angela den27 april 2006 20:45

Christopher>Njae, det är inte träningen i sig som stressar mig. Det mest frustrerande är att jag inte kan hålla mina egna ord och jobba "lagom" utan komma hem helt slut av jobbet och av den anledningen inte ha krafter kvar för något annat. Jag blir arg på mig själv när jag sviker mig själv för det är ju bara jag själv som blir lidande.

Skrivet av: Angela den27 april 2006 20:50

Bloggblad> Ja, men det är ju strålande! Då kan vi snart snacka träningstaktik/teknik ;-) Jag är också stolt över dig - det var starkt gjort!

Skrivet av: Angela den27 april 2006 20:52

Post a comment




Remember Me?