« Inte som jag trodde | Huvudsidan | Trött men liksom go trötthet »

27 april 2006

Som en fiolsträng

JA, SÅDAN KÄNNER JAG MIG JUST NU! Det är mycket nu och ibland önskar man att något av alla projekt jag kör för tillfället kunde gå som på räls men det är väl förmätet att önska sig. I dag har hela gruppen slitit som djur men vi nådde inte ända fram. Egentligen gillar jag ju när det är så här men just nu känns det som om det skulle vara skönt att bara sköta de ordinarie arbetsuppgifterna. Det är inte utan att det börjar kännas som lite för mycket. Men det kommer ju, som väl är, en arbetsdag i morgon också så vi får väl se vad den kan ge.

Tror det eller ej men nu är den hemma, eller ja, nästan hemma för den står på "sommarparkeringsplatsen". Jag lyckades slita mig från jobbet vid 17.30-tiden och då åkte vi bums ner till Fjärås för att hämta hem den från vinterförvaringen där den stått inomhus hela vintern...

1_husvagn1.jpg 2_husvagn2.jpg

Nu ska vi väl bara hoppas att vi kan komma ut mer än en gång denna sommar. Hela förra sommaren stod den på "sommarparkeringsplatsen" och vi slet med att byta gavlarna på huset.

När vi kom hem var jag bara tvungen att ta lite kort i trädgården. Som sagt, det händer saker här nu och fort som attan går det. Jag hinner inte njuta särskilt mycket av det men får väl titta i min dagbok ;-) Somligt har faktiskt slagit ut redan och annat är på G kan man säga...

3_somligt.jpg 4_annat.jpg

Det är tur att jag har "egna" sippor i trädgården för det lär inte bli någon tid i år att njuta dem i naturen...

5_sippa.jpg

På baksidan, som är lite senare, är det nära nu och slår förmodligen ut riktigt över helgen...

6_narajpg 7_lite.jpg

Fast några tidiga tulpaner har redan börjat blomma och likaså hyacinterna...

8_utslaget.jpg 9_utslaget2.jpg

Nya friska tag i morgon och är jag inte helt utpumpad och inte har lika ont i axlar och rygg som i dag så kanske, kanske jag tar mig till gymmet ;-)

Skrivet av Angela Müller den 27 april 2006 21:06

Kommentarer

Härliga fotografier! :-)

Skrivet av: Bim den27 april 2006 21:46

Bim> Tack! Det hade givetvis blivit bra mycket bättre om man kunnat ta medan solen fortfarande var uppe men den hade gått till sängs när vi anlände hemmet ;-)

Skrivet av: Angela den27 april 2006 22:01

Nu börjar jag snart röra mig ner mot Götet. Ha en trevlig helg så hörs vi på tisdag!

Skrivet av: Christopher den28 april 2006 10:05

Christopher> Detsamma! Ska bli kul att ses igen.

Skrivet av: Angela den28 april 2006 12:57

Ha en trevlig valborgsmässohelg här i Stockholm! ;-)

Skrivet av: Bim den28 april 2006 17:36

Bim> Tack, det ska nog bli bra! Jag hoppas att du med familj också får en trevlig helg med strålande sol så att ni kan njuta på någon era uteplatser.

Skrivet av: Angela den28 april 2006 18:47

Din trädgård är ju fin! Det känns lite som fusk...

Skrivet av: Bloggblad den28 april 2006 21:59

Tack Angela! :-)

Skrivet av: Bim den29 april 2006 00:21

Bloggblad> Jag har gått in för den lata linjen, inga blommor (dvs perenner) bara buskar och träd samt lite lökväxter såsom liljor. Då bler det minimalt med jobb och skötsel. Förr om åren har jag haft massor av perenner och sommarblommor men insett att det tar alltför mycket tid pch kraft i anspråk.

Skrivet av: Angela den29 april 2006 07:53

Post a comment
Remember Me?