« Halvtusingen | Huvudsidan | Inte mycket att orda om »

10 januari 2006

Sim, gym sedan hem

SIMMADE MINA 700 i morse och gick sedan i bitande blåst till jobbet. Det var visserligen nollgradigt i dag (mot gårdagens 13 minus) men blåsten gjorde att det kändes som om det var minst 10 minus...

Mycket möten i dag och på eftemiddagen när jag satt i en workshop höll jag på att somna. Hur ska detta gå tänkte jag eftersom vi skulle till gymmet i dag för styrketräning.

Men det gick bra faktiskt. Vi körde 20 miuter uppvärmning, 1 timma styrka och som avslutning 20 minuter motion. Dagens uppvärmning och motion gav följande pulsvärde:

KALORIFÖRBRUKNING DAGENS PASS: 210 varav 55 % fett.
MEDELPULS DAGENS PASS: 111.
INOM REKOMMENDERAD ZON: 36 minuter och 8 sekunder.
TOTAL TID DAGENS PASS: 40 minuter och 5 sekunder.

Meningen var att jag skulle köra 4 repetioner på varje set, jag brukar varva varannan gång mellan 3 och 4 rep., men jag orkade faktiskt bara tre på ryggövningarna. Däremot blev det fyra rep. på mage och ben. Så det kunde ju varit värre.


I morgon blir det eventuellt ett motionspass men sedan blir det å andra sidan inget mer denna vecka. På torsdag är det konserthuset, på fredag en pilsner med goda vänner och på lördag och söndag ska jag få ha Boris alldeles för mig själv! Då ska här räknas steg ;-) Lilla Mönsterbarnet kommer sent på fredagkväll för hon och Ila ska på kurs över helgen och det är därför jag ska få njuta alldeles själv med gammelhunden. Woffe ska jobba på lördag men på söndag får jag väl dela med mig lite dårå ;-)

Dagens steg 12 686 men då är 2208 av dem omräknade från simningen. Och i dag är jag i kapp månadens steg/dag med 101 145 om man räknar 10 000/dag. Faktiskt några steg till godo ;-)

Skrivet av Angela Müller den 10 januari 2006 21:10

Kommentarer

Hihihi! Alltid bra med några steg tillgodo! ;-)

Skrivet av: Bim den12 januari 2006 21:07

Bim> Javisst är det väl så - det kan ju komma lata dagar framöver ;-)

Skrivet av: Angela den12 januari 2006 23:04

Hoppas att du har en trevlig kväll med pilsner och goda vänner! :-)

Skrivet av: Bim den13 januari 2006 16:32

Post a comment
Remember Me?