« Sim, gym sedan hem | Huvudsidan | Stående ovationer »

11 januari 2006

Inte mycket att orda om

REGN OCH ÅTR REGN har denna dag fallit från skyarna. Frågan är om jag inte föredrar lite snö trots allt. Inte nog med att det regnar det blåser från alla håll och kanter, nerifrån och uppifrån, från sidor och bakom. När man går ut känns det som jag föreställer mig att det gör i en biltvätt!

Nåväl, jag gick från simhallen i morse och klarade mig någorlunda. Sedan gick jag hela dagen och undrade om jag verkligen skulle gå efter jobbet. Men det slutade faktiskt, att i alla fall ösregna, så det blev promenad från jobbet bort till Fräntorp ungefär innan färdtjänsten hann ikapp.
MIn tanke var ju att jag skulle motionera på gymet i kväll men hade i bakhuvudet att om jag kunde promenera istället så föredrar jag det. Och så blev det ju trots att det såg mörkt ut hela dagen.

Dagens steg 13 611 - helt OK för mig!

Skrivet av Angela Müller den 11 januari 2006 21:12

Kommentarer

Simning, promenad, jobb, och så promenad igen! Du är duktig du!

Skrivet av: Bim den12 januari 2006 21:04

Bim> Njae, i dag har jag inte gjort någotdera ;-)

Skrivet av: Angela den12 januari 2006 23:03

Nej, men man måste vila kroppen ibland också! ;-)

Skrivet av: Bim den13 januari 2006 16:30

Bim> Så är det ju men svårt att hålla sig till när man känner sig riktigt motiverad. Som tur är hamnar jag sällan i den situationen ;-)

Skrivet av: Angela den14 januari 2006 11:20

Post a comment
Remember Me?