« Olidligt spännande | Huvudsidan | Mörkt så ini bänken »

6 december 2005

Vansinnigt trött

EFTER EN HEL DAG MED WORKSHOP känner jag mig som en påse nötter i uppförsbacke. Det har varit en mycket bra dag och jag har egentligen inte jobbat ihäl mig men det tar på krafterna med allt runt omkring. Att sedan ha hela dagens arbete kvar när dagen är slut är också en sida av saken.
En extern projektledare har hållt i själva "workshoparna" två till antalet varav en på förmiddagen och nästa på eftermiddagen. Nu är det dock över och jag hade tänkt sitta kvar att göra dagens eftersläpande jobb efter 17.00 men jag orkade bara inte. Det har nog varit mer psykist ansträngande än jag trodde. Så jag åkte hem i stället.

Det blev inget gym som jag hade planerat heller. Woffegubben har en hosta som påminner om avgrunden så han skulle inte följa med utan jag skulle tagit ett pass själv men när det kom till kritan så hoppade jag det. Det är inte kul att gå ensam och som sagt tröttheten slog ner som en bomb efter dagens insatser. Ska bara få ihop en agenda till morgondagens möte jag har på förmiddagen och sedan blir det sängen, sanna mina ord.

I morgon är det något lugnare för då är det två möten under förmiddagen och sedan ska jag iväg på lite trevligheter på eftermiddagen hos en av våra leverantörer. Kanske kan jag samla kraft till ett pass på gymet i morgon kväll??

Jag simmade i alla fall i morse och gick sedan från Valhalla till jobbet. Men sedan har jag suttit hela dagen och det blir inte många steg av det ;-)

På torsdag morgon åker jag i väg på tjänsteresa och är åter på fredagförmiddag. Det blir arbete och lite trevligheter där också. Med andra ord...det är mycket nu!

Skrivet av Angela Müller den 6 december 2005 19:10

Kommentarer

Post a comment
Remember Me?