« Fyndigt | Huvudsidan | Vansinnigt trött »

5 december 2005

Olidligt spännande

DET BÖRJADE BRA I MORSE när äntligen en badkompis, en äldre herre som jag alltid "tjötar och sköjar" med, dök upp efter två månaders frånvaro.
Ja, det blir till att lägga honom i klorin...han har varit utomlands två månader!
När portarna slog upp på Valhalla denna morgon var det en annan simkompis, också en äldre herre, som bjöd mig att gå före honom i ingången. Astor, min första och alltid trogne, var då långt före oss i inmarschen.
Till kompisen som släppte förbi mig en fin gest sade jag:
- Åhh, man tackar! Det finns allt en och annan gentleman kvar trots att dom är sällsynta!
Då svarar Astor långt därframme...
- Jag är här...

På jobbet har det varit spännande denna dag! Det kan nog flera av oss intyga. Summa sumarium har det hela gått bra efter en del småblessyrer. Men nu rullar det och går och jag har suttit i kväll och kollat och det ser bättre än bra ut ;-)

Vi var på banken i Gråbo mitt under brinnande produktionsstart men det var nog tur det. För när jag var åter strax innan halv fyra var det lugnt igen. Mina otroligt duktiga kolleger hade axlat allt utan min inverkan!

Nu ska jag inte jobba mer i kväll men kommer att sova bra mycket bättre än jag gjort natten till i dag. Tror jag i alla fall ;-)

Skrivet av Angela Müller den 5 december 2005 21:05

Kommentarer

Alltid trevligt med folk med rapp tunga. Lite roligt tjôt mellan varven gör halva jobbet under ett träningspass.

Skrivet av: kaxi01 den 6 december 2005 08:29

Kaxi> Visst, så är det!

Skrivet av: Angela den 6 december 2005 17:02

Post a comment
Remember Me?