« Vansinnigt trött | Huvudsidan | Man kan ju undra »

7 december 2005

Mörkt så ini bänken

VISST ÄR DET VÄL EN HOPPLÖS TID? Mörkt när man går till jobbet, mörkt när man går från jobbet och gudarna ska veta att det finns dagar som inte ljuset visar sig ens mitt på dagen!

I simhallen i morse berättade Astor att vår kompis hette Börje. Saken var nämligen den att jag frågade honom i går men han kom inte ihåg just då. I dag kom han ihåg ;-) Börje är den simkompis som varit på Cypern i månaderna två och är brun som en pepparkaksgubbe. Klart vi är lite avis på honom. Ännu en tapper och pigg pensionär som inte bara simmar utan han cyklar en god bit till och från Valhalla. Jag önskar att jag kommer att vara lika pigg när jag blir pensionär!
I dag simmade jag näst intill en kilometer - det var länge sedan sist.

Dagen på jobbet har varit helt OK, visserligen möten hela förmiddagen men vid lunch var vi, några kolleger och jag, bjudna till en av våra leverantörer där det bjöds på pastaskola. Vi fick träffa Alexandra Zazzi som bjöd på mathistoria och smakprover från Italien. Mycket intressant! Det bjöds på en ljuvlig lunchtallrik med italienska delikatesser. Alexandra Zazzi har även butik där man kan köpa härligheterna. Vi fick se henne "göra" pasta...vilket jobb!

På väg hem, sent som vanligt, kom jag i konflikt med mig själv igen...gymväskan stod kvar i bilen sedan i går (då den inte blev använd!) men jag kan inte påstå att viljan och lusten var större i kväll. Woffegubben, som ibland är en klok djäkel, anade vad jag tänkte och föreslog en promenad istället. Han kan fortfarande inte gymma på grund av avgrundshostan men en lugn promenad var helt OK.

Hela Gråbo badar i juleljus...

1_ljus.jpg

Nåja, vi ska inte klaga, det blir en aning ljusare även när det är becksvart ute. Men man undrar ibland vem av grannarna som ska "vinna"...

Merljus.jpg

Promanden, som gick runt Lekstorp och tillbaka via Lilla kiosken gav mig i alla fall stegantal på 18 110 i antal ;-) Det var länge sedan det blev så många!

Skrivet av Angela Müller den 7 december 2005 21:11

Kommentarer

Post a comment




Remember Me?