« Nä, det sket sig | Huvudsidan | Dubbelt Grattis »

3 juni 2005

Förfallet sätter in!

JA, SÅ GÅR DET NÄR man, istället för att träna och sköta sig, svassar runt på casinon på kvällarna. Då sätter förfallet in lika säkert som Amen i kyrkan! Meningen med dagen var ju att vi skulle avsluta densamma på gymet som vi inte besökt sedan i tisdags!! Men, gissa vem som var trött likt en zombie när eftermiddagen infann sig och jag hade smällt i mig inte mindre än TVÅ tårtbitar. Den första för att fira uppgång av prenumererad upplaga och den andra för kär kollega som i dag firade sin 50-årsdag (jodå, vi ska alla den vägen vandra).

Alltså kör jag en riktig rövare och ringer till Woffegubben, när klockan börjar närma sig avslut på arbetsdagen, och föreslår att vi ska hoppa gymet i dag och åka och handla istället.
- Finns inte en chans...fick jag till svar! Vi följer planen!
- OK, svarade jag då får vi handla efter gymet (underförstått att vi kommer minsann inte att komma till hemmets härd innan midnatt).
- Nej, det kan vi göra i morgon...
- Är du spritt språngande galen (svarar jag)?! Du fyller ju år i morgon och det är för den saken skull vi ska handla. För att jag ska kunna uppfylla dina middagskrav (i vår familj får den som fyller år bestämma vilken middag vi ska äta just den dagen) och sedan vill du väl att jag ska baka en tårta...och jag har inget hemma.
- Hallå där...ingen tårta...vi skulle ju hålla den slanka linjen!?
- OK, det behöver väl inte bli en tårta då men lite gott måste du väl ändå få - det är ju din födelsedag...vi kan ta frukt med lightglass.
- Ja, men det hinner vi handla i morgon.
- Icke sa Nicke (svarar jag). Men vi handlar efter gymet...

Därpå lades respektive lurar på och jag fortsatte med mitt liksom Woffegubben med sitt. Efter cirka 15 minuter skrällde telefone...
- OK, du har övertalat mig!!

Det blev alltså inget gym utan vi åkte och handlade istället. När dagen nu ska summeras blir det en katastrof, milt sagt, vad gäller aktivitet denna dag. Stegvis kommer jag bara upp i knappa 5807 i dag. Och det är ingen tröst att jag under gårdagen hade 19178 för det var ju igår...

Ja, så enkelt är det att bli en förfallen kvinna och istället för att ägna sig åt det som livet kräver (för hälsans skull) enbart ägna sig åt spel och nöjen med god mat och dryck...

Skrivet av Angela Müller den 3 juni 2005 21:00

Kommentarer

Post a comment




Remember Me?