« Speldjävulen | Huvudsidan | Förfallet sätter in! »

3 juni 2005

Nä, det sket sig

SÅ DET BLIR TILL ATT FORTSÄTTA jobba som om inget hänt ;-) Men det var spännande och jag vann faktiskt 320 riksdaler. Innan jag lämnade spelhålan knäckte jag dock tjugan i enkronor och spelade upp dem på enarmad bandit. Det är lätt att förstå varför den kallas bandit - den slök all mina tjugo kronor och lite till som jag vann under tiden.

Som sagt så var det spännande att få se och uppleva ett riktigt casino. Fattar inte hur folk kan lägga så mycket pengar på spel men jag betraktade en del som lade åtskilliga tusenlappar gång efter annan. Jag blev nästan svimfärdig när jag stod och tänkte på vad mycket roligt man kunde gjort för de slantarna...

När man anländer i entrén så blir man fotad och måste visa leg. Undrar just hur dom som är där och tvättar pengar (för det hör man till och från att det förekommer) går till väga med den biten?? Falska leg?

Maten var fantastiskt god och det blev en trevlig stund kring bordet i goda vänners lag och lite gött att dricka. Med andra ord en helt perfekt kväll! Jag bröt upp vid midnatt och hade så klart Woffebubben som färdtjänst vilket borgade för att jag kom hem i tryggt förvar :-)

Något sim blev det inte i morse och därmed heller ingen morgonpromenad från Valhalla men vi får väl ta igen en del av det i kväll på gymet...

Skrivet av Angela Müller den 3 juni 2005 10:14

Kommentarer

Post a comment




Remember Me?