« Förfallet sätter in! | Huvudsidan | Samtal med mig själv »

4 juni 2005

Dubbelt Grattis

TILL WOFFEGUBBEN SOM FYLLER ÅR I DAG! Eftersom han fick dom hårda paketen redan förra veckan blev det bara några mjuka i dag. Ett av de mjuka innehöll nya gymkläder som han nedan poserar med när vi skulle åka till gymet i morse.

Woffefodelsedag.jpg

Vi körde lite hårdare på gymet i dag, åtminstone jag. Uppvärmning 15 minuter på löpbandet och 4 repetetioner på alla maskiner istället för tre. Det blev alltså lite längre tid då, en timma och 30 minuter. Men det kändes bra - kanske för att vi inte varit där sedan i tisdag ;-)
När vi gick från gymet fick Woffe mig att skratta gott. Han är nämligen inte noga med vad för märken kläder har och så men han hade i alla fall noterat att dom nya gymkläderna + skorna var Adidas. Så när vi lämnade gymet säger han...
- Jag måste skaffa mig en ny väska för gymprylarna.
- Jasså, svarar jag förvånat. Det är väl inget fel på den du har?
- Men herregud det är ju fel märke... (vi har varsin stor Nike-väska).

Nu ska Woffegubben få sin egenvalda middag och sedan blir det väl lite frukt med glass eftersom han ratade födelsedagstårtan.

Och vårt Stora Mönsterbarn har i dag sprungit Stockholm Maraton - hon är spritt språngande galen! Dagens andra GRATTIS går alltså till henne, vår förstfödda!

Skrivet av Angela Müller den 4 juni 2005 18:59

Kommentarer

Ville bara framföra mina hjärtliga gratulationer till "gubben" din! Ha en fortsatt bra helg! *kram*

Skrivet av: Snurran den 4 juni 2005 19:23

Snurran> Åhh, det ska jag framföra. Fortsatt trevlig helg till dig oxå! *Kram*

Skrivet av: Angela den 4 juni 2005 19:59

Ett stort dubbelgrattis!! *blåser i papptrumpet o kastar konfetti*

Skrivet av: Lilla Mysan den 4 juni 2005 21:10

Hipp, hipp ifrån mig oxå. Hälsa Woffe att jag ska ta en stor, härlig drink bara för hans skull, på min semesterbalkong (om vi nu inte hamnar ute i bushen vill säga..?) ;-)

Skrivet av: Ylvis den 4 juni 2005 23:09

Lilla Mysan o Ylvis> Han bockar och bugar och känner sig riktigt uppvaktad!

Skrivet av: Angela den 5 juni 2005 09:14

Post a comment
Remember Me?