« Bildligt talat | Huvudsidan | Ingen vidare bra start på dagen »

19 april 2005

Möten, möten...

FÖRSTA VARVET TAR VI ÅT "RÄTT" HÅLL och andra åt fel håll sedan får vi hur vi tar det tredje varvet...
Jodå, vi bestämde redan i morse på väg till simhallen att vi skulle jogga när vi kom hem. Egentligen hade jag kanske tänkt mig jogga "min sjuochenhalva" men det sker ju på vägen hem när Woffegubben släpper av mig vid brandstationen och då kan ju inte han jogga utan måste fortsätta hem med bilen. Eftesom nu Woffe ville jogga också så bestämde vi sålunda att göra gemensam sak av det hela och då får det ju bli hemmavid. Dock tyckte jag att ett varv som bara är 2,5 km är ju "inget" för mig som joggar 7,5 annars. Tyckte jag då - nåja, det blev ett varv i alla fall ;-)

Det är lite skillnad mellan att jogga på joggingspåret och "min sjuochenhalva", mycket backar och ganska sega och långa stundtals så knäna blev rejält trötta. Däremot är jag nu i det stadiet igen där hjärtat orkar mer än benen. Det märker jag på pulsklockan då jag bara lyckades hålla mig inom rekommenderad puls 12 minuter av 20. Å andra sidan är det ett lätt problem att leva med. Det har funnits tider då jag inte orkat springa 5 meter utan att sedan ha behövt en respirator för att överleva. Det är en jäkla, förlåt uttrycket, skillnad det!

Jag får helt enkelt träna mer på joggingspåret med sin blandade terräng så jag orkar mer än ett varv. När jag tar "min sjuochenhalva" är det mest platt och rakt fram och inte så mycket ansträngning för knäna. Så bara träna, träna och träna så kanske jag kan ta de tre varv jag trodde jag skulle klara i dag...

På jobbet har det varit möten näst intill dagen i ända. Inga trevliga möten med tanke på dess art men det ska väl ta slut det också någon gång. Det finns tillfällen när man som fackligt förtroendevald önskar att man hade sagt NEJ!

Skrivet av Angela Müller den 19 april 2005 19:55

Kommentarer

Låter härligt med joggingen! Håller knäet bra?

Skrivet av: Anna den20 april 2005 08:23

Anna> Jadå men jag får träna upp mig sakta men säkert. *kram*

Skrivet av: Angela den20 april 2005 08:29

Vad du skrämdes igår när din sajt låg nere... är så glad att se att det bara var tillfälligt.

Nu börjar jag bli rastlös och träningssugen. Ryggen är på väg till bättre dimensioner, men nog måste jag vila några dagar till...*pust*
*kraaam*

Skrivet av: Jerry den21 april 2005 10:09

Jerry> Ojdå, det hade jag inte aning om. Å andra sidan hade jag inte tid att skriva något i går eftersom vi var sent på gymet och vid hemkomst var krafterna slut. Roligt att höra att du är på G igen. Ryggont måste vara ett bland det vätsta man kan få - varenda rörelse som känns som en plåga. *Kram*

Skrivet av: Angela den21 april 2005 23:50

Post a comment
Remember Me?