« Möten, möten... | Huvudsidan | Fredag men... »

21 april 2005

Ingen vidare bra start på dagen

I MORSE, NÄR VI KÖRT CIRKA FEM KILOMETER kom jag å att "vi" glömt Woffegubbens finkläder som han skulle ha på sig i kväll då det var baluns med 25-årsklubben. Det vara bara att vända. När vi åter var på väg, stressade och försenade, så kom jag på att jag glömt mitt kort (passerkortet till jobbet) då jag bytt byxor sedan i går. Bara till att vända igen.
DET blev inte något sim i morse då tiden inte räckte till det på grund av alla vändningar.

Dagen på jobbet var en förfärligt jobbig dag då jag satt i möte hela dagen. Samma möte som upprepades fyra gånger...

Kvällen däremot var desto bättre då jag och en arbetskamrat var på Bryggeriet (på Avenyn) och surplade gott vin, åt god mat samt tjötade några timmar under tiden som Woffe då var ute och roade sig med 25-årsklubben. Där får jag tyvärr inte vara med eftersom det är för folk som varit anställda 25 år eller mer i företaget. Jag är fortfarande relativt nyanställd med mina 18 år ;-)
Det är frågan om jag någonsin kommer att få uppleva den dagen då jag varit 25 år på arbetet.

Skrivet av Angela Müller den 21 april 2005 23:38

Kommentarer

Huvvet under armen Helge?

Hoppas ni får en superbra helg! Puss o kram!

Skrivet av: Anna den22 april 2005 19:04

Har du sett det här?

http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,634674,00.html

Tillåt mig storskratta! :-D

Skrivet av: Lilla Mysan den22 april 2005 19:20

Anna> Va kul att höra ifrån dig! Jag har inte vågat ringa eftersom du har jobbat nätter och förmodligen sussat gott i sängen då. Jag ska jobba hela helgen men vi får höras snart angående vår stundande resa till Stockholm. *Kram*

Skrivet av: Angela den23 april 2005 09:33

Lilla Mysan> Jag skrattar ihjäl mig :-) Ska vi ta chansen och anmäla "våra"?

Skrivet av: Angela den23 april 2005 09:34

Haha, ja. Tänkte att man ju kunde dryga ut den dåliga studentekonomin en smula. Mannen hotar dock med repressalier om jag packar med "nödutrustningen" vid uthyrning :-D

Skrivet av: Lilla Mysan den23 april 2005 10:51

Post a comment
Remember Me?