« Det finns vissa risker | Huvudsidan | En dag mitt i livet »

5 mars 2005

Jodå

DET BLEV ALLT EN LITEN TUR UT I SOLGASSET. Visserligen fick jag ta till tunga artelliriet (stavas det så?) för att få Woffegubben ur soffan men till slut så.
Och det var ju en himla tur för det var en helt fantastisk vinterdag med en härligt värmande sol. Faktum är att det blev till och med en aning svettigt i uppförsbackarna. Vi tog vår vanliga "Hörnmosserunda" som är 3.6 km lång och sedan fortsatte vi bort mot nybygget vid kyrkan. Där har 8 nya hus vuxit upp som svampar i jorden och i flera av dem var det redan inflyttade. När vi ändå var i faggorna tittade vi på ett helt annat bygge som pågår på andra sidan vägen. Det är bostäder för 55+-folk. Ett riktigt gulligt område med 30 små hus, enplans, med Bullerbykänsla. Skulle inte alls ha något emot att bo så den dag man inte orkar med sin stora trädgård och tillika onödigt stor hus.

Det händer saker på den svenska landsbygden!

Promenad.jpg

Nu får det väl bli lite middagslagning och samtidigt ska ju tvättmaskin och torktumlaren, som faktiskt klarade sig på egen hand under tiden vi var ute, tömmas.

Skrivet av Angela Müller den 5 mars 2005 16:13

Trackback Pings

TrackBack URL for this entry:
http://www.muller.se/mt/mt-tb.cgi/85

Kommentarer

Härlig bild!!!

Skrivet av: steffanie den 5 mars 2005 21:34

Å söta pappa :) Kul med bilder, mer sådant!

Skrivet av: Anna den 5 mars 2005 23:44

Steffanie> Ja, det var en ljuvlilg dag här i dag. Det var hart när tvunget att ge sig ut i livet en stund för att inte missa det. *Kram*

Skrivet av: Angela den 6 mars 2005 00:37

Anna>Du får tya dig tills jag flyttat ;-) *Kram*

Skrivet av: Angela den 6 mars 2005 00:38

Post a comment
Remember Me?