« Det kom ett mail | Huvudsidan | En snabbis »

2 februari 2005

Tungt

I DAG VAR DET NÄRA att det inte blev något gym! Har känt mig trött och inte det minsta inspirerad så hela eftermiddagen körde jag projekt övertalning av mig själv att det inte alls var nödvändigt att gå till gymet i dag.
Till och med när jag stod med jackan på och skulle gå från jobbet så var det bara så å å nära att den åkte av igen.
Men så berättade jag för mig själv hur himla dum jag är. Simmade inte ens i morse och nu tänker du hoppa gymet också - nä, fy!

Väl på gymet gick det men det var trögt och tungt och inte det minsta roligt. Jag försökte peppa mig med att i morgon vankas det fest så du om någon behöver ditt gympass i dag. Jaja!

Under tiden jag körde styrka så var jag fullständigt övertygad om att det i alla fall inte skulle bli något motionspass i dag - over my dead body! Men det blev det och jag är inte det minsta död...så trots motigheten presterade jag följande:

30 minuter uppvärmning i roddmaskinen.
1 timma och 20 minuter styrka - mest ben och mage.
1 timma motion i crosstrainern som gav följande på pulsklockan:

KALORIFÖRBRUKNING DAGENS PASS: 462 vara 45 % fett.
MEDELPULS DAGENS PASS: 130.
INOM REKOMMENDERAD ZON: 1 timma och 9 sekunder.
TOTAL TID DAGENS PASS: 1 timma, 1 minute och 3 sekunder.

På fredag, när nästa pass är, ska jag träna på dagtid, eftersom vi tagit ledigt för att åka till Tyskland på kvällen, hoppas det känns mindre motigt. OM nu inte festen i morgon kväll blir FÖR rolig vill säga - bäst att gardera sig lite där ;-)

Skrivet av Angela Müller den 2 februari 2005 20:59

Trackback Pings

TrackBack URL for this entry:
http://www.muller.se/mt/mt-tb.cgi/63

Kommentarer

Post a comment
Remember Me?