« Prassligt | Huvudsidan | Tungt »

1 februari 2005

Det kom ett mail

FRÅN MIN GODA OCH MYCKET FÖR MIG VIKTIGA CYBERKOMPIS Jerry som innehöll 39 frågor! Skam att säga anlände det redan i lördags men jag har inte varit inloggad på länge så jag upptäckte det i dag, nu. Saken är den att min "privata" mailadress använder jag mest när vi är ute och reser eftersom den går att nå överallt men här hemma är det jobbadressen som får mest uppmärksamhet.
Nåja, jag tycker Jerrys frågor är roliga så jag publicerar dom här i hopp om att kanske någon annan också tycker att det är kul.


1. VAD HETER DU?

Eva Angela Müller.

2. VAD ÄR DET FÖR FÄRG PÅ BYXORNA DU HAR PÅ DIG?

Just nu ljusblå träningsbyxor. Brukar byta om till något bekvämare vid hemkomst.

3. VAD LYSSNAR DU PÅ JUST NU?

Radio City som spelar något spår av Da Buzz

4. VAD GJORDE DU IGÅR KVÄLL?

Tränade på gymet.

5. VAD VAR DET SENASTE DU ÅT?

Kycklingpytt till lunch.

6. HUR ÄR VÄDRET HOS DIG JUST NU?

Mörkt - 1 minusgrad.

7. DEN SENASTE PERSONEN DU TALAT I TELEFONEN MED?

En användare som behövde hjälp i Safari.

8. DET FÖRSTA DU LÄGGER MÄRKE TILL HOS DET MOTSATTA KÖNET?

Vet faktiskt inte, förmodligen utstrålningen som kan vara ögon eller sätt att vara på. Det kan faktiskt räcka med ett leende. När jag flög till New Orleans för länge sedan var planet bemannat med holländsk personal. Det fanns en kille bland dem och han har jag inte glömt ännu. Han hade det men jag kan faktiskt inte säga vad det var som fångade mig så.

9. GILLAR DU PERSONEN SOM SKICKADE DETTA TILL DIG??

Självklart! Vi har visserligen aldrig träffats men haft en god kontakt via cyberspace. Skulle önska att vi kunde träffas in real någon gång.

10. HUR MÅR DU IDAG?

Bra! Tänker i bland på hur bra jag har det som har två friska ungar som klarar sig på egen hand. Någonstans att bo - alltså tak över huvudet, mat varje dag och ett relativt gott liv. Fast det finns mörka stunder även hos mig och då tycks mörkret se till att man glömmer det "där vanliga som faktiskt skapar vår lycka på jorden".

11. VILKEN ÄR DIN FAVORITDRYCK?

För det mesta dricker jag bara vatten till maten men jag spottar inte i glaset och ser till så jag inte får maltbrist genom att då och då ta mig en pilsner. Men jag är inte kinkig kan även tänka mig ett glas vin.

12. FAVORITSPORT?

Jag är sportidiot med betoning på idiot...är med andra ord inte intressad av någon sport. Att däremot hålla min egen kropp och hälsa i trim är OK och det gör jag på olika sätt och i olika form.

13. HÅRFÄRG?

Cendré och jag gissar att man kan hitta ett och annat gråtonat strå.

14. ÖGONFÄRG?

Ljusblå, i alla fall enligt maken.

15. SOLUPPGÅNG ELLER SOLNEDGÅNG?

Svårt att välja, båda är vackra men å andra sidan vid en soluppgång har man hela dagen kvar. Att fånga dagen är det bästa jag vet.

16. VAD INSPIRERAR DIG?

När det går bra för "ungarna" och när dom är lyckliga (känner mig i bland otillräcklig 50 mil ifrån dem). Men även när det känns bra i det vardagliga och det kan vara hur banala saker som helst.

17. SYSKON Å DERAS ÅLDER?

OJ! Leif 59, Conny 56, Harry 45, Synnöve 41, Rolf 33...herregud vad gamla vi har blivit!

18. FAVORIT MÅNAD?

Maj.

19. FAVORIT MAT?

Skaldjur, helst räkor.

20. SENASTE FILMEN DU SÅG?

Vingar av glas (tror jag den hette).

21. FAVORIT DAG PÅ VECKAN?

Fredag, att få avsluta dagen på gymet och sedan unna sig tanken att inte behöva stiga upp efter klockan som skräller är en höjdare.

22. FAVORIT HOBBY?

Brodera, men jag har tyvärr varken tid eller syn för det längre.

23. ÄR DU FÖR BLYG FÖR ATT BJUDA UT NÅGON?

Vet inte. Eftersom jag är gift och har så varit i 31 år (snart) så har det knappast varit aktuellt om man nu inte avser att bjuda ut i annat syfte än vad jag tänker när jag läser frågan för då är svaret nej.

24. FAVORIT LÅT?

Omöjligt att välja - jag har så många och det beror helt och hållet på vilket humör jag är på. Jag gillar det mesta i musikväg. Någon dag skulle svaret kunna vara ett klassiskt stycke en annan dag något av det senaste som skvalar på radion.

25. SOMMAR ELLER VINTER?

Ingen tvekan - SOMMAR. Jag tycker riktigt illa om höst och vinter! Möjligtvis skulle jag kunna tveka mellan vår och sommar. Att få följa uppvaknandet på buskar och träd under vårkanten är helt fantastiskt!

26. KRAMAR ELLER KYSSAR?

Måste man välja? Kramar i så fall för det finns så många varianter. Kramen från barnen. brorsan eller Woffegubben.

27. FÖRHÅLLANDE ELLER ONE-NIGHT STANDS?

Förhållande utan tvekan. Jag kan inte tänka mig ONE-NIGHTS STAND.

28. CHOKLAD ELLER VANILJ?

Är inte mycket för godis över huvud taget så det får bli vanilj då. För det man ha till blåbärspaj :-)

29. VILL DU ATT DINA VÄNNER SVARAR?

Sjävklart!

30. VEM ÄR DET STÖRST CHANS ATT HON/HAN SVARAR?

Har inte bestämt mig om jag ska skicka detta vidare så...jag vet inte.

31. VEM ÄR DET MINST CHANS ATT HON/HAN SVARAR?

Se svar ovan.

32. HUR BOR DU OCH MED VEM/VILKA?

I en villa, en Skånelänga på 160 kvm, med min trogne livsvän Wolfgang. Det är bara vi två. Barnen, två flickebarn, envisas med att bo i Den Kungliga Huvudstaden men som tur är längtar dom "hem" ibland.

33. VAD LÄSER DU FÖR BÖCKER?

Mycket faktaböcker som har med livskvalité att göra men en och annan sliskig roman duger också gott. Just nu en bok om styrketräning hemma.

34. HUR SER DIN MUSMATTA UT?

Jag har ingen musmatta utan kör RollerMouse.

35. FAVORIT SPEL?

Med andra ord.

36. KAN DU NUDDA DIN NÄSA MED TUNGAN?

Nej det kan jag inte.

37. KAN DU KORSA ETT ÖGA ÅT GÅNGEN?

Nej, men jag kan darra med bägge ögonen ;-)

38. ÄR DU ROMANTISK??

Ja, det tror jag allt. Under rätta omständigheter och med rätt person kan det nog bli väl så romantiskt, tror jag....

39. SKULLE DU SÄGA SJÄLV ATT DU ÄR LYCKLIG?

För det mesta ja, men som dom flesta andra här i livet har jag upp och ned med lyckan.

Skrivet av Angela Müller den 1 februari 2005 21:04

Kommentarer

*generad*
Vad glad jag blir över dina ord.... sen att läsa om dig är ju bara jättekul. Vi har samma favoritmånad maj och nog vore det roligt att då på något vis träffas? *fiskar lite som du märker*

*kraaam*

Skrivet av: Jerry den 2 februari 2005 21:07

Jerry> Ja, det hade verkligen varit roligt! Man vet aldrig - kanske kan vi få ihop en träff någon maj?

Skrivet av: Angela den 2 februari 2005 21:09

Ja, det vore jätteroligt! Du är en sådan person som jag tror skulle vara en ynnest att få träffa live också... ...någongång.

*kram*

Skrivet av: Jerry den 4 februari 2005 19:02

Post a comment
Remember Me?