« Tungt | Huvudsidan | Åter i Sverige »

4 februari 2005

En snabbis

ÅHH, VILKEN TREVLIG FEST vi hade på företaget i går. God mat, underhållning och dans och åter dans. Det var både interna förmågor som underhöll oss, och fick oss alla 450 att skratta så tårarna flödade, och externa som bestod av ett band som spelade jättebra musik och i alla smakriktningar. Tyvärr uppfattade jag aldrig vad bandet hade för namn.

Innan festen började drog flera av oss bort runt hörnet på den relativt nya bowlingen som ligger i "Fordhuset" som huset benämndes i dåtid. Det var en mycket fin bowling och jag kan varmt rekommendera den för alla som har möjlighet. Vi bowlade naturligtvis inte igår utan tog några pilsner men jag kan gärna tänka mig att göra både ock vid något tillfälle ;-)

I dag har jag varit på gymet och i min enfald trodde jag att det skulle bli roligare när man för en gång skull kunde gå dit på dagtid. Men med träningsverk både högt och lågt efter det myckna dansandet i går kväll så var det trots dagtidsbesök trögt. Det blev ett minimerat pass på 15 minuter uppvärmning, 1 timma styrka samt bara 25 minuter motion.

Nu ska vi alldeles strax bege oss till Göteborg och Stena Line där vi tar färjan till Kiel. Det blir med andra ord tyst och lugnt här under helgen.

Skrivet av Angela Müller den 4 februari 2005 16:53

Trackback Pings

TrackBack URL for this entry:
http://www.muller.se/mt/mt-tb.cgi/64

Kommentarer

Hoppas du får det riktigt kul i Kiel!

Skrivet av: Lilla Mysan den 5 februari 2005 11:42

Lilla Mysan> Tack, vi har haft det väldigt trevligt och nu är svärmor avfirad med buller och bång :-)

Skrivet av: Angela den 7 februari 2005 10:22

Post a comment
Remember Me?