« ÄNNU EN SLAPPARDAG | Huvudsidan | SISTA DAGEN :-( »

31 december 2004

Trasiga skosulor

Ponta Negra, Natal nyårsafton 2004

NÄR JAG KOM HEM EFTER 1 OCH 1/2 TIMMES JOGGING idag så upptäckte jag att skosulorna på mina joggingskor håller på att lösas upp i intet!!?
Har ingen annan förklaring än att det hänt när de stått på balkongen för att torka efter sista joggingturen som var för flera dagar sedan. Äcklig svart smet som jag lyckades få i princip överallt när jag stretchade efter turen.

Nåväl, vem ska klaga...det kunde varit värre! Jag gick helt sonika ner efter dusch och frukost och köpte mig ett par nya. Det var inget pris att skryta med men å andra sidan hade dom inte varit billigare hemma och ett par joggisar kan man ju bara inte vara utan. Det blev ett par Adidas denna gång och jag testar dom i morgon (tror jag) för första gången. Det hänger givetvis på hur sent det blir i natt.

Vi har precis kommit hem efter en promenad på strandturen och det är verkligen kul att se hur det rustas för kvällens fest. Det finns knappt en millimeter kvar av stranden för alla bord, stolar och provisoriska restauranger och drinkbarer som kommit under dagen. Flera stora scener har också byggts upp under dagen och i går kväll.

I morse när jag joggade gick det skapligt med fotknölen, inte helt OK men hur lång tid tar det tills jag nästa gång kan jogga på en strand med honungsgul sand och 25 grader varmt?? Nä, det är bara till att springa på och låtsas som om inget har hänt. Detta ska jag leva på hela långa trista vintern och se framför mig när jag springer min sjuochenhalva från brandstationen i Lerum hem till Gråbo :-)

Det var ovanligt högt vatten i dag och jag lade märke till stora hål, likt en gammal femöring, lite här och var men aldrig så långt ner som vattnet kom utan precis på linjen. En del hade dessutom en hög med sand på ena sidan. Jodå, det var krabborna, en storlek mindre än spökvarianten, som grävde dessa. Så det vara bara till att hålla sig i den nivå som hålen fanns så slapp man bli våt om fötterna. Fiffigt va?

Annars har vi mest tagit det lugnt i dag. Mest med anledning av kvällens bravader men också för att det är fullt tillräckligt med solstol, pool och ett gott humör i stolen med solen.

Nu är klockan är bara 17.30 här men hemma börjat det så smått att dra ihop sig!
Gott Nytt År till er alla!

Skrivet av Angela Müller den 31 december 2004 21:41

Trackback Pings

TrackBack URL for this entry:
http://www.muller.se/mt/mt-tb.cgi/21

Kommentarer

Post a comment




Remember Me?