« BARRA CUNHAÚ | Huvudsidan | Trasiga skosulor »

30 december 2004

ÄNNU EN SLAPPARDAG

Ponta Negra, Natal 30 december 2004

HAR EGENTLIGEN INGENTING ATT SKRIVA OM I DAG! Vi har haft en riktig slappardag igen. Inte en någon jogging vilket i och för sig beror på "knölen" men ändå...
Tanken var först att vi efter frukost skulle ta oss in till Natal Shopping med taxi men efter många om och men blev det poolen. Vi njöt i solen med varsin bok liggandes helt avslappnande på varsin solstol. När vi tröttnade, eller rättare sagt blev hungriga, tog vi oss ett dopp i havet innan vi gick upp till rummet och bytte om. Jag har fortfarande kill i magen, efter mitt "misslyckade" drunkningsförsök så jag höll mig intill strandkanten och gick inte längre ut än upp till midjan. Woffegubben var något modigare men han hade kontroll på läget.

Efter dusch och allmän upprfäschning steggade vi ut på den underbara strandpromenaden för att välja dagens restaurang för dagens lunch.
I dag blev det för andra gången på Cactus, Olles (från Kungsbacka) krog. Det är en av de få ställen där man kan få rätterna för en person så Woffegubben fick sig en kalvfilé och jag mina räkor. Himmelskt gott förstås för oss båda.

För övrig sjuder stranden av ovanligt mycket liv. Man bygger upp scener och stora transporter med stolar anländer ideligen. Hotellen utmed stranden bygger upp enorma scener för uppträdande och fyrverkeri. Och det är ovanligt många försäljare på stranden. Allt inför morgondagens nyårsfirande som är en fest utan dess like här och framförallt då på och i närhet till stranden. Det ska bli kul att få vara med och deltaga i denna sällan skådade fest.

Vi har beställt bord på hotellets restaurang och det fejas och grejas. Alla hotellgäster fick i går ett brev där hotelledningen ber om ursäkt för eventuellt störande byggarbetare. Men det kan man väl ändå stå ut med!?
Jag hoppas verkligen att jag kan rapportera på nyårsdagen men det kan vara stängt överallt så vi får se hur det blir med den saken. I annat fall får det bli så fort det går.

Alltså, från Ponta Negra intet nytt med undantag för att vi mår oförskämt bra! Det var väl dock ingen nyhet efter snart 14 dagar med samma status ;-)

Skrivet av Angela Müller den 30 december 2004 22:07

Trackback Pings

TrackBack URL for this entry:
http://www.muller.se/mt/mt-tb.cgi/20

Kommentarer

Post a comment




Remember Me?