« Full rulle raka rör | Huvudsidan | Nya världen »

20 augusti 2004

Sista semesterdagen

BARNEN och Puslingarna har åkt hem igen till den Kungliga Huvudstaden. Steffanie är också på resande fot och återkommer i morgon igen. Vi är alltså ensamma några timmar denna skälvande sista semesterdag.

Det har varit häktiska dagar med full rulle hela tiden. På tisdagen var vi i Ullared och ungarna tokhandlade. Trodde aldrig dom skulle bli klara :-) Annabarnet blev ju alldeles vild när hon kom in och såg den nya avdelningen med ridsport. Hon och Oskar köpte sig en ny servis också - urläcker. Undrar just hur dom klarade sig hem på tåget med hela denna packning.
På onsdagen körde dom till Trollhättetrakten där Puslingarnas uppfödare bor och hälsade på. Då passade jag på att rensa lite ogräs. På kvällen när dom var tillbaka grillade vi och hade det lite mysigt.
I går tog barnen det lite lungt och slappade under dagen. Stackars Jenny hade dragit på sig en förkylning.
Jag fick en helt underbar orkide av barnen som dom hade införskaffat när det var promenaddags för puslingarna. Den är jättefint och går i gult. Jag hade inte den färgkombinationen innan så det var verkligen roligt. Två stammar med blommor!

Som vanligt har tiden gått fort när det är semester men vi får vara nöjda med 16 dagars full solsken med bad och rekretation.
I dag ska jag ägna mesta tiden i tvättstugan och försöka bringa lite ordning i huset. På eftermiddagen ska jag till optikern (om mina linser har kommit, ska ringa och kolla) för träning av i- och uttagning av linserna. Eftersom jag känner mig lite osäker på hur jag ser efteråt så vet jag inte om jag vågar köra bil in till stan. En lins är för långseende och en för kort så det kan nog bli lite knepigt till en början innan jag vänjer mig - om jag nu gör det (?).


Naturens röst är mäktig. Även om hunden koras till konung gnager han på en gammal sko.

HITOPADESHA

Skrivet av Angela Müller den 20 augusti 2004 08:39

Kommentarer

Hemresan gick galant! Allt har klarat sig och vi håller på att packa upp nu :) Ila hjälper till förstås med en hjälpande tass ;). Hur gick det med linseriet?

Skrivet av: Anna den20 augusti 2004 12:42

Jag ska inte dit förrän 15.00 så jag vet med andra ord inte ännu??

Skrivet av: Angela den20 augusti 2004 12:47