« Sista semesterdagen | Huvudsidan | Att lägga en mur »

20 augusti 2004

Nya världen

HAR I DAG uppenbarat sig för mig! Just nu sitter jag vid datorn och skriver detta UTAN glasögon. Jag hämtade i dag ut mina första linser med allt vad det innebär av glädje och nyupptäckaranda. Shit, varför har jag inte kommit i väg tidigare!
När vi var på väg hem i bilen såg jag till och med den där lilla texten under själva nummerplåten på bilarna som visar vad den är köpt, Lerums Bil, Bekö Bil osv osv. Woow!

När vi åt middag läste jag på ketchupflaskans baksida, det ni! 6-punkts vit stil på ljust blå bakgrund. Vilken lycka! Och om jag tar på mig de glasögon jag använder vid min datorarbetsplats här hemma med linserna i så blir allt JÄTTESTORT...undrar just hur det ska gå på måndag på jobbet? För att kunna se skärmen där har mycket starkare glasögon eftersom avståndet mellan skärm och ögon skiljer sig markant på dessa bägge platser.
Jag har testat att läsa i ICA:s medlemstidning, GP och baksidan på såspaket - no problems.

Nu måste jag skynda mig att se lite på TV också innan jag ska ta ur linserna för i dag. Fick föreskrifter om att inte ha dom i mer än 5 timmar så här första dagen så det ska vi väl se till att följa.
Ur är nog inga problem men i har jag mina betänkligheter om :-) Får väl stiga upp minst 1 timme tidigare på måndag för att hinna få dom på plats innan avfärd. Och man kan simma med linserna i och det ska bli underbart för då kan jag äntligen se min pulsmätare under tiden jag simmar och inte bara efter simmet.

Livet är en tragedi för den som möter det med sitt hjärta och en komedi för den som tar det med förstånd.

JEAN DE LA BRUYÉRE

Skrivet av Angela Müller den 20 augusti 2004 18:42

Kommentarer

Vad glad jag blir av att läsa dina rader om att du nu ser det finstilta! Stort grattis och kram!

Skrivet av: Trueto den21 augusti 2004 16:52

Tur att jag lurade med dig va, fast du var så arg på mig ;) :)

Skrivet av: Anna den21 augusti 2004 18:17

Trueto> Åhh, tack! Den enda smolken i bägaren är nu in- och urtagandet men det ska väl ge med sig när en viss vana och erfarenhet anlänt :-)

Skrivet av: Angela den22 augusti 2004 10:08

Anna> Ja, okey dårå - jag har förlåtit dig ;-)

Skrivet av: Angela den22 augusti 2004 10:09

Ibland behöver man ngn annan som puffar ens ända ur vagnen :)

Skrivet av: Anna den22 augusti 2004 13:03