« Den grymme badmästaren | Huvudsidan | Konserthuset »

13 januari 2004

Hässleholm tur och retur

Har så besökt världsmetropolen Hässleholm i dag. Jag var där på ett styrgruppsmöte och har åkt tåg i dag till Makens stora glädje (med tanke på vad som hände sist med bildäcket som kom farande emot mig och demolerade nya, fina bilen!).

DET känns som om jag suttit hela dagen på tåget och speciellt hemresan var seg eftersom den gjordes med mjölktåget som stannade vid varenda en mjölkpall.
Ditresan var något bättre för då åkte jag X2000 till Lund där jag bytte till Intercity men som sagt hemresan var seg. Byte i Helsingborg och där var tåget en kvart försenat med allt det nu innebär.

Nåväl, nästa styrgruppsmöte blir i Göteborg så då får dom andra kuska den långa vägen istället och jag behöver bara ta mig till jobbet.
Användarmötet som i år har Norrköpings Tidning som värd går av stapeln i Söderköping så det är mestadels detta stora arrangemang vi avhandlat i dag.

För övrigt hade jag tänkt mig till gymet men när jag steg av tåget på Göteborgs central trodde jag att jag skulle ramla ihop av smärta i knäet.
Mycket märkligt med tanke på att jag i söndags kände mig jättebra - gick till gymet och det kändes fortfarande bra efter det.
I dag har jag dessutom suttit still mest hela dagen, varken simmat eller gått, men likt förbaskat gör det ondare nu är det gjort sedan det hände.
Eller också är det det som är felet :-(

Nu har jag smörjat in mig med Tigerbalsam (och det förstår ju var och en att det måste vara starkt som är gjort av TIGRAR) så jag får se hur det känns i morgon.
Hjälper inte det så hoppar jag simningen också och ringer till min doktor för så här kan det ju inte få fortsätta.
Jag måste ju träna nu inför Vättlefjällsvandringen!

Skrivet av Angela Müller den 13 januari 2004 20:20

Kommentarer

Ring doktorn mammsen!
Det är viktigt att kolla upp i tid om det skulle vara något som är trasigt. Lösa benbitar i knäet eller liknande. Att träna med ett knä som gör ont utan att veta varför det gör ont är INTE bra.

Jag har simmat 1000 meter idag! :)

Kram!

Skrivet av: Anna, Boris och Ila den14 januari 2004 12:26

Lovar att jag ska ringa! Va' duktig du är som simmat 1000 meter i en 25-metare...det blir många vändor det! *Kram*

Skrivet av: Angela Müller den14 januari 2004 12:55

Det låter inte bra med ditt knä...

Skrivet av: Britt-Marie den15 januari 2004 18:37