« Say goodbye to yesterday? | Huvudsidan | Hässleholm tur och retur »

12 januari 2004

Den grymme badmästaren

Som jag så ofta skriver om och som Lilla Monsterbarnet ville att jag skulle fota med min nya fina kamera.

Dennis heter han och vi träffas alltså i stort sett varje dag. Nu i kväll har har och frugan haft vägarna förbi på en liten fika och då slog jag till!
Så på allmän begäran kommer här nu bild på Den Grymme Badmästaren

Ja, jag har ju även fotat han lilla söta fru som också jobbar på Valhalla Anita.
dom är alltid lika gulliga varje morgon! Vi hade en trevlig liten pratstund då dom ändå var i Gråbo för att titta på ett hus. Eftersom dom bor inne i stan så blir inte tillfällena så många att få fika tillsammans i lugn och ro.

Dagen på jobbet har varit strulig och jag hade tänkt mig hem efter lunch, för att baka en kaka till fikat, men så blev det inte. Jag rusade från jobbet när jag väl kunde komma ifrån och fick sålunda skaffa "köpefika". Men det smakade bra ändå och det var så trevligt så det gjorde inget.

Woffe var ledig i dag eftersom han jobbade i lördags och han hade röjt lite och dessutom tagit en bild på Amaryllisen.
Den har varit helt otrolig, redan blommat en gång innan vi åkte på semester med en stängel innehållande tre stora ljuvliga klockor. När vi åkte klippte jag bort stängeln för då var blommorna vissna och glädjer oss nu alltså med en till och detta trots den står bara i ett amaryllisglas med vatten! Inte ens lite jord!

I morse blev det sim 500 meter men ingen annan motionsaktivitet i dag. I morgon åker jag till "världsmetropolen" Hässleholm för ett möte så det blir förmdoligen varken det ena eller det andra.
Tåget drar iväg redan 06.40 så simma hinner jag inte. Åter i Göteborg 19.30 så om jag inte är för trött kanske, kanske det blir en liten stund på gymet men det återstår att se.

Skrivet av Angela Müller den 12 januari 2004 19:49

Kommentarer

Ha det så bra i Hässleholm! *Kram*

Skrivet av: Britt-Marie den13 januari 2004 18:25

Lite nyfiken på vad det är för modell och märke på din nya kamera...

// Mvh Daniel

Skrivet av: Daniel Olovsson den20 januari 2004 21:50

Daniel> Ja, nu är jag ju inte lika purung och fräsch som du men jag ska titta när jag kommer hem och meddela dig.

Skrivet av: Angela Müller den21 januari 2004 07:20